Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adeleserfer

Pierwasza randkowa sukienka

Polecane posty

Gość adeleserfer

Zakochałam się w facecie w którym podkochiwałam się skrycie przez 3 lata , aż w końcu się spotkaliśmy razem, i wkrótce będziemy mieć pierwsza randkę, ale jeszce nie zdecydowałam w co mam się ubrać, mam tu dwie sukienki które kupiłam przez Internet. Nie wiem która jest lepsza na naszą pierwszą cudowną ( or wspaniałała) radnkę. Jakieś propozycje?http://www.forever-pretty.com/default/charming-lotus-leaf-single-shoulder-full-coverage-dress-rose.html ,ta sukienka jest sexy, http://www.top-dresses.com/goods.php?id=143076 ,ta sukienka jest piękna.

Gość ma-rysia
zdecydowanie różowa....ta biała jest koszmarna

Gość fdkif
Rozumiem że ów randka ma się skończyć sexem I propozycja do tego wyśmienita. Druga już trochę lepsza .

Gość koralik026
wiesz co? jeżeli to jest pierwsza randka to radziłabym założyć tą białą koronkową, do tego jakieś fajne skromne dodatki. Ta różowa jest zbyt wyzywająca

Biała jak dla japońskiej lolitki. Różowa bardzo wyzywająca - na randkę ze śniadaniem może być.

Gość barbiedoll123
of the two dresses,i will choose the second,the first is too exaggerating. z dwóch sukien, wybiorę sekund, pierwszy jest zbyt przesadzam.

Gość Rajska.malina63
dla mnie obie not na randke,ubierz coś na luzie;)

Gość Maciej Lucyk
żadna :/ pierwsz za bardzo wyzywajaca, a druga za słodka

Gość modne kalosze
Obie beznadziejne Pierwsza - bardzo wyzywająca - jeśli chodzi Ci o seks to jest super Druga: jak stara koszula nocna:/

Gość blblbleeeeeeeeeeeeee
koniecznie skórzana mala czarna - to jest to!

Gość joanna698
Jeśli już to druga.

Gość signlefoereer
żadna mi się nie podoba

Gość karapara
www.twojesukienki.pl ręczę, że nie ma lepszego sklepu w internecie z modą damską

Gość lonelycattie
zadne mi sie nie podobają :( ubierz jakąś zwiewną, lekką ;) pierwsza zbyt "weselna" a druga zbyt ciężka

Gość orzeszku
a już myślałam że tylko mnie się nie podobają :D obydwie niezbyt... pomyśl nad opcją nr 3

Gość 569rechee
Żadnej nie bierz.

Gość rajci
A ile masz lat? Pierwsze sukienka faktycznie nadaje się na randkę ze śniadaniem... zależy jaki masz cel- chcesz żeby Cie poznał i patrzył Ci w oczy, czy żeby stwierdził że masz fajne nogi i cycki? ;) Druga pasuje dla 6 letniej dziewczynki. Osobiście jak widzę coś takiego to brakuje mi jeszcze pampersa na tyłku ;) Dla mnie ani jedna, ani druga sukienka się nie nadaje. Ja postawiłabym na coś skromniejszego, a jeżeli już chcesz "coś" wyeksponować to albo dekolt, albo plecy, albo nogi, albo czerwone usta itd.itd... JEDNĄ RZECZ! Jak masz krótką spódniczkę, to nie ma mowy o głębokim dekolcie i odwrotnie. Ubiór świadczy o nas i zdradza nasze intencje. http://wonderlandbyalicja.blogspot.com/

Gość doraemonenvy
Powiem tak: Zależy od tego co będziecie robić / gdzie się wybieracie. Jak na kolację do restauracji to wybrałabym drugą. Jeśli jednak na spacer / kino / lub coś bardziej na luzie to spodnie.

Gość htc deziser
Poszłabym w tej drugiej

Gość whatthefucker
o matko, odradzam pierwszą. Druga śliczna, jest ok ale zależy gdzie idziecie-żeby zbyt elegancko nie wyszło..

Gość 6356pold
okropne obydwie i żadna nie nadaje się na pierwszą randkę (nawet na ostatnią)

Gość ta pierwsza to jeszcze
przejdzie pod warunkiem że poszłabyś w niej na wesele. Jak na randkę to zbyt pretensjonalnie i sztucznie będziesz wyglądać w tej kiecce. Przesadnie strojna jak na co dzień. Randka choćby pierwsza i długo wyczekiwana to zawsze będzie się odbywać bądź co bądź w normalny dzień. On od razu to odbierze że wyglądać jakbyś się wypicowała specjalnie dla niego i że wytoczyłaś "ciężkie działa". Hehehe.. Jak wyskoczysz w tej kiecy jak filip z konopi to będziesz wyglądać jak pół dupy zza krzaka a finał będzie taki że on to albo odbierze jako desperackie zaproszenie do seksu już na pierwszej randce i skorzysta po czym potraktuje cię jako łatwą dziewczyne na jeden raz albo jak jest bardziej kulturalny to zwyczajnie się spłoszy na ten twój wygląd, stwierdzi że nie znasz poczucia obciachu i potem się wycofa jak przyjdzie do opcji drugiej randki. Drugie kiecka z kolei zbyt dziecinna, ale pedofilowi by się z pewnością spodobała.

Gość ta pierwsza to jeszcze
Kurde... Kto podniósł topik sprzed miesiąca :P

Gość how to go on
zadna pierwsza tandetna druga jeszcze gorsza a obie to japan..