Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jaką mieliście najbardziej zboczoną fantazję?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Bo ja z odchodami. Mogę opisać, ale nie wiem czy nie za wczesna pora.:(

Gość ludzki przedmiot
Cześć Zielona.:) Mam wrażenie, że mnie nie lubisz. :( Ale jakbyś była trochę podniecona, to chciałabyś takie fantazje usłyszeć, przeczytać?:(

Gość Kwinto Henryk ucho od śledzia
Ludzki, jesteś pieprzonym stulejarzem :O

Gość ludzki przedmiot
Henryku nie jestem.💤

Gość ludzki przedmiot
No, tak mi się wydawało, Zielona. Czyli lubisz?:) Zielona, kto mnie jebie?:( Nie licząc towarzystwa wzajemnej adoracji od moderatorstwa.

Gość ludzki przedmiot
Cześć.:) To Ty też od moderatorsTWA Przedwczorajszy? Okaże się, że tu sami moderatorzy i ja.:D Przepraszam, nie będę mieszał. Ale dla mnie to też seks. Dobrze, już nie mieszam.:(

Gość no nie mogę z Toba
fantazje z odchodami? w sensie ze ludzkimi? bleee boje sie o Ciebie od takich rzeczy to juz tylko krok do pedofilii, zoofilii, nekrofilii i innych filiiiii

Gość no nie mogę z Toba
ja o mam fantazje z dochodami ohhh

Dawaj Ludzek! Co Ty byś robił z kupą? Ciekawe, że ludzie mają tak różne odchyły:D Ja chciałabym uprawiać seks z kilkoma meżczyznami jednocześnie:D I kobietami też. No i musi być miedzy nimi gajowy;)

Gość ludzki przedmiot
Zielona, to mogę Ci powiewiać dalej jak chcesz i przyjemnie?:) Tak, chodzi o odchody osoby którą kochamy, albo na przykład stosunek płciowy odbywamy, odczuwamy.:(

Gość ludzki przedmiot
Lady Chatterley, ale fantazję masz!:D Postaram się później opisać, ale nie wiem czy dam radę. Teraz przepraszam, ale wyjdę już. Do widzenia.:(

Gość no nie mogę z Toba
ludzki powiedz ze zartujesz! no nie! powaznie rodza wam sie w glowach takie rzeczy? najpierw napisz co podniecajacego widzisz albo czujesz w gownie?

Gość no nie mogę z Toba
Michaił Pravda- to juz perwersja!

Gość ludzki przedmiot
To już później poodpowiadam. Przepraszam, ale siła wyższa.:(🖐️ Przedwczorajszy, nie usuwaj tematu proszę.:(

Gość Kwinto Henryk ucho od śledzia
Nowy w mieście, taki prawik jak ty może tylko fantazjować o trzymaniu dziewczyny za rękę :P

Spokojnie Niebiesko zieIona, to tylko fantazje. Nigdy bowiem nie odważyłbym się na taki krok. Kobiety za bardzo mnie onieśmielają. I prędzej koń przemówi ludzkim głosem, niż ja otworzę usta do dziewczyny, by powiedzieć jej "czesc".

Gość no nie mogę z Toba
michail popros zatem kolege zeby w twoim imieniu zaoprosil jakas laske do kina-podczas ogladania filmu nie trzeba gadac, a pod koniec wyjdz i wyslij jej smsa, ze przepraszasz ale sobie przypomniales ze nie wylaczyles żelazka ha! i masz juz pierwsza najbardziej stresujaca rande za soba:)

Co mnie wydajesz :P Jak widzisz nie każdy ma ucho od śledzia. Myślisz że nie chciałbym być takim dumnym jebaką jak ty. :P Ale moja skromna natura mi na to nie pozwala...

Sęk w tym że ja nie mam kolegów. Bo raczej trudno nazwać kolegę, kogoś, który jak tylko wyjdę na powietrze okłada pięściami. A ja przecież tylko chciałem nakarmić gołębie 😭 :P :P

Gość no nie mogę z Toba
to popros ojca, brata no kogos z rodziny! czy oni tez cie bija? moze masz "zaczepny" w sensie prowokujacy wyraz twarzy;)

Gość kana-apka
próbowałam z psem :/

Ojca 😭 😭 Tatełłe zawsze wchodził mi do wanny 😭 I kazał szukać potwora. Tak mnie straszył. A i kabla od prodiża nie żałował na moją skórę... Może już mi nie doradzaj pomarańczo, bo mimo dobrych chęci wpędzisz mnie niechcący w głęboką depresje. :D :D 🖐️ Dobra koniec zabawy, bo sąsiadka przyszła znowu niby po sól, :P :P :P 🖐️