Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jaką mieliście najbardziej zboczoną fantazję?

Polecane posty

Gość no nie mogę z Toba
pomiedzy wyuzdaniem a niesmacznoscia istnieje spora granica!

Gość ludzki przedmiot
Ja uwielbiam jak mi jaja wystają ze strigów i podpaska jak podtrzymuję kredens.

Gość no nie mogę z Toba
ludzki rozum ja wyznacza "kochanie, zerznij mnie dzis mocno, chce byc Twoja suka" "kochanie, zrub dzis kupe do lozka, chce sie nia podelektowac, a jutro kupimy krowe chce zobaczyc jak ruchasz ja w dup..."- czy czujesz roznice?

Gość no nie mogę z Toba
zrob* oczywiscie- sorry:( buu ale wstyd:(

Gość Ja zawsze zakładam
Ja czuję. To z suką to już zboczenie.

Gość no nie mogę z Toba
to wyuzdanie, nie zboczenie chociaz suka, krowa... ehh chyba cos przekombinowałam ;) dobra nie wazne;) zadnyh odchodow!

Gość anulkaaaa111
Ja mam fantazje związaną z tym idiotą co chce dasz ajFona za seks :D nasram mu do mordy pod pretekstem że chce by zrobił mi minete :classic_cool: i dostane ajFona za to buahahahahahahaah Idiota myśli ze sobie porucha

Gość Ja zawsze zakładam
Żeby chcieć ajFona trzeba być straszliwie zboczonym. Niniejszym donoszę adminom.

anulkaaaa111 lepiej zadbaj o to by się tam trochę odświeżyć. Coś mi się wydaje że nie tylko twoja kultura osobista ale również dbanie o higienę jest na poziomie Indian z serca Amazonki.

Gość no nie mogę z Toba
raczej odwrotnie, trzeba byc zboczonym zeby ajfona komus proponowac!

Może się wydawać że gumę powinno się zakładać na instrument, ale w jej przypadku trzeba najpierw założyć gumowe rękawiczki. Chyba że ktoś chce zaryzykować że mu zgnije i odpadnie.

Gość no nie mogę z Toba
michail daj jej juz spokoj dales nam do zrozumienia, ze jestes oburzony jej zachowaniem badz gentlemanem i nie obrażaj juz jej wiecej bo i po co?

Już nie wspominając o tym, że zapraszając taką do łóżka na bank będziesz miał w nim nasrane. I to jeszcze zanim zdążysz się spuścić. Chociaż zapewne zwodziła cię tym że lubi na twarz. :P :P

Gość condormad
moją fantazją jest to, że facet po spuszczeniu się na moje plecy albo brzuch i piersi zlizuje potem tą spermę.... :P

Oczywiście, że czuję, ale mam wrażenie, że wydaje Ci się iż Twój rozum wyznacza te granice najsłuszniej.

Gość legrand
condormad tez mam podobna ale wolalbym zlizac z piersi lub dupci:-) Albo calowac sie z laska po spuszczeniu w usta.

W rzeczywistości te granice wyznacza zdolność dwoja ludzi (dobra, czasem trojga lub więcej) do rozmawiania o swoich potrzebach ;)

Mi się wydaje że i tu cytat "są granice, których przekroczyć nie wolno" jak powiedział pewien generał Ludowego Wojska Polskiego. Chociaż nie powiem ludzka wyobraźnia nie zna granic i to nie tyle w sferze, która wywołuje potrzebę samogwałtu. Jak to kiedyś niezręcznie określano.

Ostateczna granica jest zawsze tam gdzie kończy się akceptacja jednego z partenerów dla danych zachowań. :) Brak umiejętności komunikowania się w związku sprawia, że czasem dotarcie do niej nie jest możliwe :)

Gość no nie mogę z Toba
wiadomo, ze wyobrazic sobie mozemy wszystko, ale nie zmienia to faktu, ze pewne rzeczy nawet pozostawiajac je jedynie w sferze wyobrazni sa zwyczajnie w swiecie niesmaczne, nieapetyczne, nie do przyjecia. Ja sie tylko boje, że popuszczajac pewne hamulce, posuwamy sie coraz dalej i dalej i w pewnym momencie te normalne, zwykle potrzeby jak spacer po parku w zaden sposób nas juz nie ciesza i myslimy juz ze zaraz wracamy do domu, moj facet na mnie robi kupe, spuszcza sie i zlizuje potem wszytsko, tzn zlizuje sperme a kupe zjadam fu:(

Gość no nie mogę z Toba
vieviór nie do konca, granica konczy sie tam, gdzie juz nikt na swiecie nie zgadza sie na nasze propozycje(czyli nigdzie). bo jak sie partner nie zgadza, to granica sie poszerza i zaczynamy szukac kogos kto sie zgodzi i tak rodzi sie zdrada ha! sami musimy ustac sobie granice

A co ze wpływaniem i poszerzaniem horyzontów. Przecież wiadomo że kobiety same nie wiedzą czego chcą. I tak nie weźmie w duupę bo wyczerpała się jej akceptacja a tak naprawdę może się jej to spodobać.

Gość condormad
barnie w dupę nie jest przyjemne, najgorsza rzecz jakiej spróbowałam, cały czas myślałam, że zaraz popuszczę bąka albo coś gorszego :O no i dla mnie to takie uczucie jakby facet nie trafił w odpowiednią dziurkę, jak hmmm całowanie się przez grubą folię czy coś. 0 przyjemności, rosnące wkurwienie.