Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monstergarage

Mój mąż czemu on taki jest?

Polecane posty

Gość monstergarage

Nie lubię kiedy lampi się na inne dziewczyny, wystylizowane ubrane chodzące gwiazdki. Ja się przy nim czuję jak szara mysz która przenigdy nie dorówna choć w najmniejszym stopniu tym kobietą jakie darzy mój kochany mąż inne kobiety. Nie wiem jak już się ubierać by usłyszeć że ładnie wyglądam. Przy minimum pieniedzy jakie mogę miesięcznie na siebie przeznaczyć na wiele nie mogę sobie pozwolić. Żadko sobie coś kupuję latem nosiłam rzeczy paru już letnie większość już niemodnych i spranych. Nie kupilam nic,bo ciągle żałowałam na siebie kasy. Teraz jesień w mojej szafie wieje nudą i pustką nie mam co na siebie włożyć. Mój mąż to chciałby mieć gwiazdę w domu ale taką która by kasy z domowego budrzetu nie wydawała. Nie to że on mi żałuje wręcz przeciwnie , tylko jak mam 200 zł to co mam za to kupić? owszem gdyby moja szafa pekała w szwach nie było by problemu ale ja nie mam nic wszystko zużyte wytarte podniszczone. Mam dola chciałabym aby mój mąż czasem powiedział coś miłego chciałabym sie w jego oczach czuć się atrakcyjnie bez tych szmatek. Dlaczego on mi nie daję poczucia wartosci tak jak tym na które się lampi. One przez to czują się super a ja jak miotła.

Gość mssjoannka
tu nie problem w budżecie tylko w Twoim mężu jest kochana. co to za facet, który nie docenia swojej kobiety? jeżeli zwróci na Ciebie uwagę tylko wtedy kiedy będziesz w nowych, drogich ciuchach to coś tu jest nie tak prawda?

Gość aż mną telepieee
1. KobietOM - liczba mnoga. "Przygląda się innym kobietOM" 2.KobietĄ - liczba pojedyncza. "Jestem miłą kobietĄ". 3.Rzadko, nie "żadko". Nie dziwię się,że jest toba znudzony i zirytowany, pewnie w towarzystwie też się za ciebie wstydzi. :(

Gość ente
i jeszcze budŻetu a nie budrzetu

Gość 25235
Ale przecież to normalne, że popatrzy na inne,. atrakcyjne kobiety. Mam uwierzyć, że Ty nie zerkasz na super przystojniakow? I: "kobietom", a nie "kobietą".

Gość czemu on taki jest?
Naprawdę taka głupia jesteś? On taki był i jest nagle się nie zmienił. Takiego faceta wybrałaś!!!

Gość kamil89strzałów
no ale zaraz to znaczy że nie czujesz się atrakcyjna bez ubrania w łóżku?

Gość gvhg
1. To Twoj maz. Jako zona powinnas wiedziec, czemu taki jest. Wyszlas za obcego chlopa? Nigdy nie gadacie o problemach? 2. Za 200zl - nie wiem, jak w Twoim miescie - mozna kupic: 5 bluzek + sweter + kurtke skórzaną (nowe) - tylko trzeba poszukać po wyprzedażach. Albo: 5 par skarpetek, spodnie, 2 buzki, sweter, buty skórzane. Tylko trzeba troche poszukac po wyprzedażach, okazje są też na Allegro. I mówie o rzeczach calkiem niezlej jakosci. Z kiepskiej jakosci - krotko wytrzymuja, ale ladnie wygladaja, mozesz miec ok. 2 pary butow, 4 pary majtek, 2 biustonosze, 2 swetry, 2 pary spodni, kurtke, torebke i apaszke...

Bo faceci to wzrokowcy żeby stała koło nich seks bomba to i tak będą patrzyć na inna po drugiej stronie ulicy a swoją droga 200 zl na ubrania porażka mojej 1000 nie wystarcza:-)

Gość kamil89strzałów
więc proste. Powiedz mu tak - jak on będzie się lampił na te gwiazdki to Ty zrobisz z siebie gwiazdkę - niech się inni patrzą na Ciebie. Kup sobie miniówkę, szpile, bluzkę z dekoltem w szmateksie i tak chodź ubrana zobaczymy co powie. A latem jak pojedziecie nad jezioro to powiedz że będziesz opalała się topless. Jego mina będzie bezcenna.

Gość jghj
kamil89strzałów więc proste. Powiedz mu tak - jak on będzie się lampił na te gwiazdki to Ty zrobisz z siebie gwiazdkę - niech się inni patrzą na Ciebie. Kup sobie miniówkę, szpile, bluzkę z dekoltem w szmateksie i tak chodź ubrana zobaczymy co powie. A latem jak pojedziecie nad jezioro to powiedz że będziesz opalała się topless. Jego mina będzie bezcenna. pfff ale szantaż daj kasę bo się rozbiorę. to wywali pasożyta z chaty i weźmie sobie inną i tyle albo będzie spotykał się z kobietami bez zobowiązań dziś pełno takich wyzwolonych.