Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jck869

911 wtc

Polecane posty

Nadal wierzycie że wtc zniszczyło 19 arabów z plastikowymi nożami? Ja wierzyłem w tę teorię 10 lat ale przejrzałem na oczy. Budynek nr7 wyburzony po 6 godzinach od "ataku", brak wraku i zdjęć samolotu w Pentagonie oraz dziura w ziemi 6m x 8m po samolocie rzekomo rozbitym w Shanksville. To była wewnętrzna robota aby zawiesić prawa obywatelskie w USA i ograniczyć je na świecie, wywyłać wojnę w Iraku, a wreszcie zgarnąć kasę 12 mld dol za wyburzenie 2 wież. A Wy co sądzicie ?

Gość a czemu niby nie?
Udało im się porwać samolot to się udało. Przecież w razie czego to piloci mają współpracować a nie ryzykować. Do tego fanatycy są fanatykami z wypranym mózgiem i nie boją się zabić. Do tego kasa na przeszkolenie na licencję pilota itd... Przecież wykonanie zamachu to naprawdę nie jest problem w większości wypadków. Tylko na tyle pojebanych ludzi jest mało.

Gość hrfgg
teorie spiskowe bedą wszedzie... jedni nawet mowią że hitler nadal żyje ;) tacy co tworzą i rozpowszechniają teorie spisowe powinni isc sie leczyc bo to nie jest normalne...

więc jednak nadal wierzycie w wersję oficjalną ?!!? OK rozumiem, sam wierzyłem w te bzdury przez 10 lat i śmiałem się z każdego kto dopatrywał się drugiego dna... tym niemniej zachęcam do zainteresowania się dlaczego zawalił się budynek nr 7 nie uderzony samolotem, po 6 godzinach...zachęcam do stawiania sobie pytań i szukania odpowiedzi.

skoro nie wiesz co myśleć, to znaczy że masz wątpliwosci - i to jest OK - teraz wystarczy tylko poszperać w interku - jeśli Cię to zainteresuje oczywiście. pozdrawiam

Gość oliwka19
myśle podobnie jak Ty , tam chodziło tylko o wpływy i gospodarkę USA

Gość bnvcxz
ja nie wierzę w wersję oficjalną, kiedyś obejrzałam film "loose change" potem się zaczełam interesować tym tematem i teraz wiem że chodizło o ropę :o

Oliwka ale także o większą kontrolę nad własnym społeczeństwem. Zawieszenie podstawowych praw obywatelskich - tzw patriot act - dokładnie to samo co zrobił Hitler po spaleniu Reichstagu w 1933 - dokładnie to samo. Łatwiej rzadzić ludźmi jak się ich trzyma za pysk i ciagle straszy terroryzmem.

Gość oliwka19
jeszcze dodam, że osoba z rodziny była w tym czasie w Pentagonie i nikomu nawet najbliższej rodzinie nigdy nie powiedział jak to wyglądało, nawet teraz juz na emeryturze milczy, dla mnie to wszystko jest tajemnicze, szkoda tylko tych co zginęli na "chwałę" :( USA

w dniu dzisiejszym nie liczy się nic! kompletnie nic! bo dziś rocznica zamachów terrorystycznych na WTC , po których swiat juz nigdy nie będzie taki sam. wszyscy bez wyjątku mają obowiązek uczcić dzisiejszy dzień. jak kto umie i chce. nie uczcza go tylko terrosci, podżegacze i antysemici.

Wiesz, nie powiedział bo może nie widział....ale jesli samolot rozbiłby się sie o Pentagon to gdzie są skrzydła, wrak ? stopiły się ? wyparowałby ? jaką potęgą sa media że potrafią wmówić milionom ludzi najwięszą nawet bzdurę ?!?!?!?

Gość Smialek
Elvis tez podobno zyje i ma sie dobrze;)

Gość Smialek
ze media to oszolomy to fakt

Smialek - to się bierze z niewiedzy i z TVN, ale nie martw się nie jesteś sam.

Smialek, a tak poważnie Elvis to pryszcz, a wtc zmieniło świat - w czyim interesie ? arabów z pustyni czy "grupy trzymającej władzę nad światem" ?

Gość Smialek
jck869-mozna tylko gdybac:(

Gość Smialek
sa tacy w moim otoczeni,ktorzy mowia,ze nalezalo sie ,bo sami prowokowali.Zreszta sprzedaja bron gdzie moga-tez arabom.

kto na tym zyskał ? lobby zbrojeniowe - były już 2 wojny, rząd amreykański bo dużo większą kontrolę nad społeczeństwem, firmy dostarczające różnoraki sprzęt inwigilujący, być może firmy naftowe, a wreszcie Larry Silerstein - dzierżawca budynków wtc - dostał kilkanaście mld dol odszkodowania. Warto było poświęcić głupie 3 tysie ludzików ? Warto było.