wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 czy zrobi kiedys oszałamiająca karierę w Holiwood ? http://www.plotek.pl/plotek/0,78882,398208420.html?tag=alicja+bachleda-curu%B6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ferdynand Pryszczyc 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 a co z H SPADLAS/ ZE NAGLE CIE ZAINTEresowanie o gwiezdzie z Hollywood wzielo/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 ja z nikąd nie spadłam , ogladam rózne strony interenetowe , Alicje bardzo lubie ogladać , to skromna , piekna dziewczyna , szkoda ,ze zycie prywatne jej sie nie ułozyło :( , ale kibicuje jej , a dawno nikt o niej nie pisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 nikt sie nia nie interesuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frstgr Napisano Wrzesień 11, 2012 Napiszę tak- chodziłam z nią do szkoły, ma dziecko z moim ulubionym aktorem- robi to na mnie wrażenie i pokazuje że wszystko jest możliwe, żaluje ze ja sie tak altwo poddalam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach