Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotka bez pomysłu

Co kupić pozostałym dzieciom na urodzinach ?

Polecane posty

Gość ciotka bez pomysłu

Pomóżcie bo ja jestem zabiegna zalatana i nawet nie wiem co dziś w modzie a co nie ,więc zostałam zaproszona na roczek do dziewczynki i jej wiem co kupie ale bedzie tam reszta dzieciaków - 3 lata 4,5 i 7 i nie wiem co im ? nie chciałabym tak ich pominąć bo to w koncu dzieci ale chodzi mi o coś symbolicznego bo jestem z daaalszej rodziny ale akurat ostatnim czasem kontakt nam sie nieco odnowił i zostałam zaproszona nie mam kompletnie pomysłów co tamtym dać a że dziś mam troche wolnego to chciałam iść na te zakupy ale nie na tyle żeby krecic sie po galerii 5h i szukać wiec moze macie jakieś pomysły żebym szukała konkretnej rzeczy?Bo kupić po paczce żelków chyba nie wpada :o jak myśliscie?

Gość Bananaaa
Kinder niespodziankę dla każdego. W Biedronce jest chyba takie opakowanie po 6 szt.

kup jakas dobra czekolade, albo wlasnie jajko kinder, jest duzo jakis lepszych slodyczy, niz paczka zelek, misie z kindera nadziewane czekolada itp

Gość ciotka bez pomysłu
też jest to pomysł :) ale myślicie że to OK? tzn ja myślałam na początku żeby kupic każdemu z nich po bluzce ale potem stwierdziłam że zrobie z urodzin kinder bal a przecież solenizantka jedna.

Jakieś słodycze- dla wszystkich dzieci taka sama paczuszka, żeby nie było "pokrzywdzonych".

Gość Bananaaa
Bluzka nie. Zresztą sama nie lubiłam dostawać takich rzeczy

Też jestem ciotką :) i byłam na podobnym przyjęciu- zasada jedna- to samo dla wszystkich dzieci (poza solenizantem oczywiście): kupiłam 4 pudełeczka, do każdego wrzuciliśmy ten sam zestaw słodkości, dzieciaki się cieszyły :)

Polly84 Jakieś słodycze- dla wszystkich dzieci taka sama paczuszka, żeby nie było "pokrzywdzonych". to jest takie oczywiste, ze dziwie sie, ze o tym wspomnialas

Gość ciotka bez pomysłu
dziękuje Wam ,jest taki smyk może coś tam bedzie z takich łakoci w sensie bardziej kolorowe i strojne :)

Gość ciotka bez pomysłu
wróciłam,kupiłam w smyku im takie wielkie jaja prawie jak strusie z tym że dla dziewczyn hello kitty a dla chłopczyka z mcqueen'em :) w środku sa słodycze i prezent niespodzianka mam nadzieje że sie spodobaja.