Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addda24

czarna owca rodziny

Polecane posty

Gość addda24

mam 24 lata i jestem wg moje matki najgorszym dzieckiem jakie ma, moja 30letnia siostra jest komornikiem, 31letnia po budownictwie a brat 19letni właśnie dostał się na stomatologie, ja jestem po lo ale nie zdałam matury, później już mi się nie chciało, siostra komornik zarabia dużo pieniedzy i sama się utrzymuje, ale jest pojebana, męża traktuje jak śmiecia, jednak moja mamusia uważa że jest idealna i dobrze że tak traktuje męża, siosta ta 31letnia też jest mężatką ale ta natomiast pozwala we wszystko wpierniczać się matce, nawet jaką zupe ugotuje on decyduje, oczywiście żadna z moich sióstr nie mogła miec męża bezx dobrego wyksztłacenie, natomiast mój 19letni bart to mamin synek , moja matka gdyby mogła to by mu pieluchy zmieniała aby sie w kiblu nie męczył, notomiast ja, mieszkam u niej, i ciagle traktuje mnie jak obcego, że pracuje w reserved jako sklepikowa i ciagle ta najgorsza, ze moj chłopak pracuje na budowie też zle,

Gość Epicki Tham Telvahdrox
Tę opowieść bardowie śpiewać będą po kresu dziejów, od Wielkiej Wody Umbrantha aż po dzikie krainy Ludzi z Rothardomu

Zaczniesz żyć swoim życiem, pójdziesz na swoje - to przestaniesz zadręczać się głupimi osądami. Grunt, żebyście Wy byli szczęśliwi, może i z mniejszą kasą- ale przynajmniej widzisz jakie błędy popełnia rodzeństwo i może Tobie uda się ich uniknąć. Póki mama ciągle ma Cię pod ręką- to gderania nie unikniesz. Jak zaczniesz być gościem- wyczekiwanym i takim, którego się codziennie w domu nie ma- to zmieni nastawienie.

Gość dck
cóż, prawda jest taka, że wypadasz blado na ich tle. poza tym - jakim trzeba być tumanem, żeby matury nie zdać? :-O

Gość addda24
w czym jestem niby gorsza od komornika czy inżyniera

Gość hgnhty
nie masz matury? ;)

Gość addda24
mature mam, ale nie zdałam za pierwszym razem