Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabatka

mam taki problem

Polecane posty

Gość gabatka

Rozstałam się z facetem ponad tydzien temu,tak definitywnie,ale nie układało sie już dłuzej.gdzies od 3 miesiecy.teraz nie mamy kontaktu. Ostatnio poznalam bliżej kolege z którym znam sie juz od jakiegos czasu. Przyciąga mnie cos do niego,sama się sobie dziwię,bo bardzo byłam zakochana w swoim facecie,nigdy go nie zdradziłam. A z tym kolegą całowałam się i przytulałam. Nie chcę z nim być,nie chcę być z nikim na tę chwile. Ale mam okropne wyrzuty sumienia,jakbym krzywdziła byłego. Czy słusznie?Co o tym sądzicie. Brakuje mi bliskości

Gość Petuniaaa5
nie jestes z nim więc jak masz go krzywdzić. skoro nie chcesz być w związku to się z nikim nie wiąż zresztą fakt. za wcześnie na nowy zwiazek

Gość gabatka
z nikim nie chce byc póki co,po prostu brakuje mi bliskości,czuje sie samotna,chciałam sie do kogoś przytulić,on sie mna zaineresował i tak wyszło. Miło z nim posiedzięc,nic więcej nie było i nie będzie. Za szybko sie to zadziało:(

Masz wrażenie krzywdzenia byłego bo coś do niego jeszcze czujesz. Lepiej sie zastanów czy może jednak go nadal kochasz?