Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alik16Alik

dziewczyny czy wszystkie

Polecane posty

Gość Alik16Alik

się masturbujecie, czy wiekszosc? slyszałem ze wspolczesne dziewczyny robią to tak czesto jak my

Gość ja i moje
trzy kumpele to robią :) reszta nie wiem bo się nie pytam ale chyba wiekszosc

Gość Elżbietka chyba
wiekszosc i to zdecydowana. w trakcie rozmów z przyjaciółkami czesto ten temat się pojawia, no wiesz jak i gdzie;) wątpię żeby była teraz jakaś dziewczyna która by nie próbowałą

Gość nasnkanf
z dwa razy dziennie, przy czym mam chlopaka z ktory mieszkam i robimy tez to codziennie...moj poped mnie przeraza...

Gość DOMINIKA20tka
no ja też to robie codziennie ale chlopaka nie mam (teraz:) nie slyszalam zeby ktoras z moich przyjaciolek tez sobie nie dogadzala:)

Gość pride M
kiedyś myślałam że jak ma się chłopka to już nie ma ochoty i potrzeby. Ale mój obecny facet mnie uświadomił - po paru randkach (łóżkowych) zaskoczył życzeniem żebym pokazała mu jak się masturbuję. Nie tak trochę jako element gry wstępnej ale ja sama od początku do końca a on tylko obserwator. Efekt - nauczył się metod jak najlepiej mnie zaspokajać.

Gość DOMINIKA20tka
a nie krępowałaś się?! ja nie wiem czy bym się zdecydowała. co do efektu to bardzo pożądany, tylko ODWAGI brak!!!

Gość makomanka
a ja do tego używam psa Azora

Gość pride M
pewnie że się krępowałam, ale na początek - na pierwszy raz parę drinków na odwagę, relaksowa atmosfera - fajna muzyka i nastrój, plus trochę przymusu - posadził mnie na fotelu delikatnie skrępował rozszerzone szeroko nogi. Dla ośmielenia przykrył chustą pod którą zaczęłam się pieścić, odchyliłam głowę, przymknęłam oczy i wtedy zdjął chustę i dalej widział już wszystko a ja nie otwierałam już oczu i odlatywałam coraz bardziej.