Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to duza roznica

Uwiodłam 18latka, sama mam prawie 23 lata...tak sobie rozmyślam, że jak ja

Polecane posty

Gość czy to duza roznica

szłam do komunii to on mial dopiero 3 lata :D

Gość Sarenka Brązowa
A co to jest 5 lat różnicy. Czy to zawsze facet musi być starszy od kobiety, czy to musi być regułą? Więc ile jest związek, gdzie facet ma 23 lata a jest z 18 latką, czy nawet 16 latką, ile jest różnic po 10, 15 lat. Osoby ze znaku Skorpiona mają często talent odo uwodzenia jesteś może spod tego znaku?

Gość Sarenka Brązowa
?

Gość czy to duza roznica
nieopodal skorpiona...waga :)

Gość dama w sukni1992
Aha, pani Waga, oki :)

Gość Sarenka Brązowa
To aj pisałam wyżej pod innym nickiem :)

moja siostra ma również niecałe 23 lata. jej chłopak 19. a są ze sobą ponad dwa lata.wszystko jest mozliwe. choc dziwne, ze ona za rok bedzie magistra robić , a on dopiero bedzie w 3kl technikum

Gość czy to duza roznica
siostra blizniaczka? bo z tego co sie orientuje Ty też masz 22/23 lata :classic_cool: moj to nawet do szkoly nie chodzi, tylko treningi codziennie :O

tak, bliźniaczka, mamy urodziny w grudniu, własnie 23cie. młody miał 19 w lutym ale u nas już taka rodzina, że wszyscy z różnicą wieku

Gość czy to duza roznica
najgorsze,że ten 18 latek nie jest już prawiczkiem! :O Polakiem też nie jest... u mnie w rodzinie same nudy, męzowie starsi od żon o 3-6lat...żadnych ekscesów : ( a ja mam albo młodszych, albo dużo starszych albo obcokrajowcow :( 😭 p.s jak to jest miec blizniaczke? tez bym chciala...podobna?

też tak miałam. moj eks był starszy 18lat. nie, niepodobna absolutnie, choc znajomi twierdza, że nuta wspolnych rysow jest. siostra ma ponad 160, niebieskie oczy, dlugie blond-rude wlosy, niewidoczne brwi, rzesy, sliczny nosek i wazy 44kg. a ja... widac w stopce;) i mam 152cm:P a charakterami to już totalnie. ona kujon, introwertyk, niesmialec, ogromne ambicje ja na odwrot choc tez z ambicjami fajnie, jest cos takiego jak telepatia.. nawet jak mieszkalam daleko od niej i kontakt byl tylko tel.. obie zachorowalysmy na grype latem, w ten sam dzien:)

Gość dama w sukni1992
kciukiem to Ty Strzelec jesteś?

Gość dama w sukni1992
A tak z ciekawości tylko :) :*

ta, zywioł ogien, a mysmy obie trafily na wodników. oni sa chyba gorsi niż skorpiony. teraz mam pannę, dopiero mieszanka wybuchowa. wariatka ze stoikiem;)

Gość czy to duza roznica
czyli dwujajowe, znam takie dwie, na ulicy bym nie pomyślała,że to siostry a co dopiero blizniaczki, jedna jest bardzo ładna, druga mniej, mysle że musi byc jej przykro, lepiej byc jednojajową :( chcialabym miec swojego klona, ale żeby mój klon miał inny styl ubioru i chaakter... a co do faceta...18lat starszy...dużooo... czymś Ci imponowal? bo mi czasem imponują starsi faceci, ale rzadko i czesto są zajęci

Gość dama w sukni1992
Co Ty gadasz, wodniki gorsze niż Skorpiony? Nie znam żadnego jakoś dobrze, ale wydają mi się fajni... ttylko nieraz mają dziwne napday i dziczeją, nei chcą się spotykać ze znajomymi itp... Mi Panny też się podobają :) (jestem też Strzelec) ale jestem z Lwem też trygon ognisty :) A Wy macie taki sam ascendent też na pewno, może akurat w Wodniku, znasz swoją godzinę urodzenia?

a ja nie chce swojego klona;) wolimy byc rozne, ale ubrac sie tak samo;) imponował mi stylem zycia, starej daty punk, festiwale, nocne wypady do lasu, na cmentarz, zabawy w indianina, quady;) wodniki, to egoiści i samoluby, co widac po tych dwoch przypadkach:P urodziłam się o 11.35 siostra o 11.40 przed południem

mój ascendent to ryby;) nie znam żadnego kolesia spod ryb. ktorego sie urodziłaś? bo ja 14go

Gość dama w sukni1992
i co, ASC Wodnik?

Gość dama w sukni1992
o Ryby ja 16 tego :) blisko

zrobilysmy niespodziwanke na swieta rodzicom:) my szczególnie, miałysmy byc rocznikiem '90 z konca stycznia;)

Gość coto jest ascendnet?
co to jest ascendent?

Gość dama w sukni1992
ale wtedy już byście nie były takie fajne, bo byście były Koziorożcami :P

Gość co masz do koziołków?
😠

koziorożce tez są fajne, ale wole swój zywiol. choć i tak naj jest strzelec, lwem bym nie chciała byćź z racji na mc urodzenia-sierpień, baranem również

Gość dama w sukni1992
nie są tak zajebiste jak Strzelce