Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to duza roznica

Uwiodłam 18latka, sama mam prawie 23 lata...tak sobie rozmyślam, że jak ja

Polecane posty

Gość co masz do koziołków?
Kobieta urodzona tego dnia najprawdopodobniej zawrze w życiu więcej niż jedno małżeństwo lub też zaangażuje się w kilka długich, lecz nieformalnych związków, widać zatem, że ścieżki jej serca będą dość zawiłe i nie jest powiedziane, że na pewno znajdzie szczęście w miłości. Czy to o Tobie Czkawko :D?

Gość dama w sukni1992
oczywiście, Strzelec jest wszak wybrańcem Bogów :)

a Ci z 14go to dopiero, sa to tez urodziny nostradamusa, podobno osoby z mojej daty maja dryg do jasnowdizenia, dobrej intuicji itd. w dodatku lewroeczni i blizniacy to dzieci szatana. mam blizniaczke i obie jestesmy mankutami:D

A co powiedziałabyś o Koziorożcu z ascendentem w Lwie:D?

Gość coto jest ascendnet?
bo mi własnie wyszedł strzelec... chyba nie znam nikogo takiego (moze babke albo ciotke ale nawet nie wiem) nei wiem czy sie kreuje na strzelca

co masz do koziołków? Kobieta urodzona tego dnia najprawdopodobniej zawrze w życiu więcej niż jedno małżeństwo lub też zaangażuje się w kilka długich, lecz nieformalnych związków, widać zatem, że ścieżki jej serca będą dość zawiłe i nie jest powiedziane, że na pewno znajdzie szczęście w miłości. Czy to o Tobie Czkawko ? a któż to mnie znowu przejrzał?! 😭 czy o mnie nie wiem... póki co nie mam jeszcze ani jednego małżeństwa na koncie :D długich nieformalnych też..raczej mam pełno krótkich :D

Gość dama w sukni1992
kciukiem no prosze :) a zawwsze myślałam, że Nostradamus jest z 13 grudnia, a to z Twojej daty Strzelce w ogóle często mają dużą intuicję Koziorożcu nie chce mi się pisać ale dam Ci link do fajnych stronek ta o Koziorożcu: http://www.magiakart.pl/koziorozec,lk,16,ls,94,li,136.html a ta o ASC w Lwie: http://www.astrocafe.pl/ascendent#/ musisz zjechac troche na srodek strony

Gość dama w sukni1992
kciukiem papapap :) ❤️🌻

Gość dama w sukni1992
aha:)

damo w sukni, z tym lwem nic się nie zgadza :D no może oprócz tego, że bywam zarozumiała :D

Gość dama w sukni1992
aha :)