Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh no way

wczorajszy program lisa - to jest hipokryzja

Polecane posty

Gość oh no way

po tej akcji z korwin-mikke i okladce/programie lisa rzygac mi sie chce na hipokryzje mediow i odbiorcow. teraz nagle wszyscy wielbia niepelnosprawnych, ukamienowali by takich jak korwin-mikke, a wczesniej co bylo? NIC nikt sie nie interesowal i nie przejmowal, a nagle paraolimpiada cudem jest, inwalidzi to herosi, premier chlapnal i sie pograzyl, bijmy sie w piers (poniewczasie). ludzie, to jest zalosne. to samo z peanami na czesc radwanskiej np. nikt sie nie interesowal tenisem, a tu nagle jaka bohaterka, jaka patriotka (tylko na olimpiadzie 'szczescia' zabraklo, a niedlugo potem za kaske wymiatala na turnieju) wszyscy chca sie tylko wypromowac i zarobic. spoleczenstwo i jego falszywa moralnosc - do wyrzygania

Gość ja sie przyznam uczciwie
ja tam bez ogródek mówię, nie lubię niepełnosprawnych, utrudniają życie zdrowym :( gdyby sama była ułomna to bym poprosiła o eutanazję albo sama się zabiła, bo mam coś takiego jak godność. Czy inwalidzi ją mają? Zwlaszcza odbierając pracę zdrowym?

Gość oh no way
i ta korwin-piotrowska kolejny obronca ucisnionych od swieta. politycy sie nie wykazali, media sie nie wykazaly, ludzie sie nie wykazali, ale mamy szanse to zmienic :O za tydzien bedzie kolejna afera i kazdy zapomni o tej wpadce z 'niepelnosprawnymi', o mikke tez i tyle zostanie z tego swietego oburzenia. zal zal zal. ten kraj jest zalosny.

Gość oh no way
alez oczywiscie niepelnosprawny jest dobry zeby na nim zarabiac (mowa o pracodwacy), ale na co dzien do odrzutu i jak zaraza, no chyba, ze zdobedzie medal na olimpiadzie dla PL to wtedy heros, ktory przelamal slabosc i moze byc wzorem dla innych. zenada.

Gość Populista z JKW
Korwin - Mikke to pajac, ktory od wielu wielu lat nie wnosi niczego do polityki, procz okresowych "pierdniec" przypominajacych co pewien czas o sobie. Niby.facet taki inteligentny, a poglady ma rodem ze sredniowiecza. Nic dziwnego, ze jego zwolennikami sa glownie anarchistyczni gimnazjalisci. Ale tak swoja droga, gdyby kiedys jakims cudem udalo mu sie dojsc do wladzy w koalicji z PiSem to Polska cofnelaby sie jakies 200 lat do tylu. Wojna domowa bylaby murowana.

Gość Populista z JKW
I to, ze czlowiek dzisiaj jest sprawny i zdrowy, nie znaczy, ze jutro moze cos mu sie nie stac. Zycze Panu JKM i jego zwolennikom troche pokory. A ludzie startujacy w paraolimpiadzie sa 100 razy lepszymi zawodnikami, niz te zakaly z normalnych igrzysk, ktore nie dosc ze nic zdobyc nie potrafia, to i tak dostaja o wiele wieksze pieniadze. Zwykla hipokryzja.

Gość oh no way
Populista z JKW - JKW jaki jest taki jest, chcial zaistniec i to jest zalosne, ale w slowach nie przebieral nigdy, wiec zaskoczeniem to nie jest. chodzi o to, ze nagle ludzkosc sie oburzyla: jak tak mozna powiedziec, jak tak mozna traktowac innych itd.? litosci. na codzien nikomu to nie przeszkadza, ze sie zatrudnia niepelnosprawnych ochroniarzy czy sprzataczki bo tak jest taniej. wyzysk (i dyskryminacja zdrowych). az tu nagle grupka inwalidow (dla mnie to slowo nie jest obrazliwe, nie wiem o co tyle halasu) zdobywa medale i nagle sa oni wynoszeni ponad zdrowych sportowcow i zdrowych ludzi, bo przeszli przez pieklo, a osiagneli tak wiele. jeszcze pomnik im postawic. a wczesniej co bylo? i to porownanie kto piekniejszy natalia partyka czy natalia siwiec NO ZENADA I ZAL DO SZESCIANU co to za demagogia. a jak bylo euro to kto zrobil z tego pontona pierwsza kibicke i twarz PL? no kto?

Gość OMG O_o
Mnie w tej calej aferze z JKM denerwuje fakt, ze ten kretyn porownuje ludzi.niepelnosprawnych fizycznie z niepelnosprawnymi umyslowo (do tej kategorii to z pewnoscia on sie zslicza).

Gość oh no way
OMG O_o masz racje. to juz w ogole jakas zalosc i nieporozumienie a jeszcze jak sie rzucil na piotrowska 'dlaczego pani obraza debili, to tez ludzie?' i zaczal podawac definicje debila i jakies kategorie f costam NO MATKO JEDYNA. ale poziom patosu w tym programie byl jeszcze wiekszym nieporozumieniem Mela mowil jakby byl w ekstazie, brakowalo tylko wiernych u jego stop. Cegielski mowil, ze JKM nie ma argumentow, a sam tez gadal banaly pod publiczke, i ten zalosny ulizany lis-rozjemca