Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xSynthie

Drobny problem.

Polecane posty

Gość xSynthie

Tak, to znowu ja. Mam umówiona wizyte u dentysty za tydzien, dokladnie w czwartek lecz do tego czasu nie moge czekac z tym bólem. Nie moge znalezc gozdzikow w sklepie, zeby chociaz na pare dni pozbyc sie bólu a APAP pomaga jedynie na krótki czas. Macie jakies tanie i przetestowane domowe sposoby na to ? Dodam, ze mam ulamanego zeba, brakuje tylnej scianki dolnej lewej szóstki.

Gość xSynthie
Mój chlopak aktualnie przebywa za granica, a nie mam wgl. zamiaru go zdradzac. Jakies inne propozycje ?

Gość jAponkowa
inny ,dostepny dentysta-po co sie meczyc?

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzyk
nie ma cudownych środków, więc się nie łudź że jak kupisz goździki to jak ręką odjął ja w takim przypadku wkładałam do zęba rozgniecioną tabletkę, pomagała ale nie na długo watkę z wódką czy spirytusem się wkłada- ale to takie chałupnicze i nie wiem czy skuteczne metody kiedyś to mi nawet dentysta nie pomógł, bo nie wiadomo który ząb mnie bolał- wszystkie zaplombowane a ból okropny i musiałam iść na drugi dzień, bo za pierwszym razem źle trafiła... mocnym środkiem p/bólowym jest ketonal forte (tabletki)

Ja w takich chwilach wciskalam glowe w fotel I dupe podnosilam najwyzej jak sie dalo. Czyli stopy na ziemi, glowa w fotelu I dupa w gorze. Pomaga. Albo papieros posypany cukierem.