Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwi_kiwi321

Sprzedam sukienkę koronkową- idealna na chrzciny, komunię dla mamy:)

Polecane posty

Gość serenity five
fajna, ale strasznie kusa-nie nadaje sie na jakies bardziej eleganckie okazje typu chrzciny bo nie wypada swiecic tyłkiem

Gość Twoja rodzina nie jest normaln
szczególnie dla mamy sie nie nadaje:-o wesele i to dla panienki, a nie dla matki, ładna owszem, ale nie te okazje na pewno

Gość Iwi_kiwi321
Ale ona taka krótka wcale nie jest. Modelka jest wysoka. Jak przyłoże do siebie to taka przed kolano może z 5-7cm

Gość nhjjjuyjuyj
a co powiecie na to ze moja mama 56 lat chciała isc do pracy w podobnej długosci tylko ze nie z rekawem a na ramiączkach :-0 myślałam ze padne.

Gość ferb....
a jaka ja mam gwarancję,że ta sukienka do mnie dotrze?-zadnej

Gość Iwi_Kiwi123
Moge wystawić dla zainteresowanej osoby przez allegro. A co do linków wyżej to nie jest ten sam rodzaj koronki. WIĘC ZASTANOWIŁABYM SIĘ DLACZEGO KTOŚ SPRZEDAJE ZA 75 ZŁ Z PRZESYLKĄ SKORO INNE CHODZA PO 104ZL Z PRZESYŁKĄ

Gość Iwi_Kiwi123
sorki wcisnął mi się caps lock. A dla mamy jak najbardziej się nadaje. Jest przed kolanko a nie jak na super wysokiej modelce lekko za tyłek. Koronka ma takie same wykonczenia jak na zdjęciu, ma gładką podszewkę wiec nie prześwituje. Na mnie niestety jest za mała. Jak wspomniałam miał byc to prezent niestety za dlugo szedł a wysylka z powrotem sie nie opłaca więc proponuję mamom tutaj:) Oczywiście nic na siłę. To tylko propozycja:) Pozdrawiam

Gość b.e.a.t.a
Przed kolanko owszem, jak ktos ma 150cm wzrostu. Ja mam 170 i ani na chrzciny ani na komunie bym sie tak nie ubrala. Nie wypada po prostu, no chyba ze jestem staroswiecka.

Jesli jakakolwiek sukienka jest krotka, to sie nie nadaje do kosciola. Ale dlaczego nie mialaby sie nadawac dla mamy ogolnie, tego nie rozumiem. Ja mam bardzo podobne- biala, czarna i kremowa, z tymze ja jestem niska i udo mam zakryte mniej wiecej do polowy.

Gość Iwi_Kiwi123
No sorry ja ma 167 i sięga mi przed kolano więc i do koscioła sie nadaje:)

Gość jugo
" szczególnie dla mamy sie nie nadaje wesele i to dla panienki, a nie dla matki" umarłam ze śmiechu :D:D:D nie no, dla kobiety - matki to już tylko habit ;)