Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie mnie denerwują

Po co te pytania?

Polecane posty

Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak bardzo chca wiedzieć, czy pracuje czy nie. A kogo to obchodzi? Tym bardziej, ze jestem bezrobotna i po takich pytaniach łapię dola. Ja sama wiem, że to niefajna sytuacja i nie potrzebuję czyjegoś uzalania się nade mną. Albo sąsiadka: przychodzi po to, by pochwalić się, jak cudownie sobie radzi jej córka w pracy. Super, ale po co mi to wiedzieć? Wyznaję zasadę-zyj i daj zyc innym. A tu same wtrącanie się.

Gość krisss
to wyobraz sobie ze dziewczyna ci to wypomina codziennie jak mi

Olej ich, niech nie wpier*****a sie w Twoje zycie. Ja tez tak robie i dobrze mi z tym. Aktualnie jestem zatrudniona w supermarkecie, pracuje tam po 3-4 godzinki. Niby to nic, ale zawsze cos. Zrobilam tak, nie po to zeby sie ode mnie odczepili ze w wieku 17 lat nie mam pracy ale dla wlasnych korzysci. Przynajmniej nie bede musiala rodzicow o kase prosic.

Gość wredniucha
w Polsce nie ma przymusu pracy - był za komuny - i do komunistycznych mózgów nie może dotrzeć, że ustrój się zmienił

Gość onannnnnik
bo ludzie chca wiedziec czy warto z Toba gadac bo nieroby to do smietnika

Gość niewiele to znaczy ile
powiedz wśibskiej sąsiadce że pracować nie musisz bo masz bogatego sponsora..

Niewiele to znaczy.. - dobre:D Nikt nie lubi, jak ktos się wtrąca w jego zycie. mam nadzieje, że tym madralom również ktoś tak się "powtrąca". Kurde, jak czasem nie lubię ludzi.