Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh te choroby..

mamy dzieciaczkow z adhd

Polecane posty

Gość ehh te choroby..

dziewczyny czy mozna bylo cos zaobserwowac w Waszych dzieciaczkow niepokojacego gdy mialy okoly poltorej roku ? czy to duzo za wszesnie na jakiekolwiek diagnozy w zwiazku z ADHD?

Gość jupiiiiii
upu

Gość burrberry fix
ADHD diagnozuje sie najwczesniej w 5-6 roku zycia wczesniej mozna mowic co najwyzej o zaburzeniach integracji sensorycznej co Cie niepokoi?

Gość burrberry fix
pancerna kołdra, a leki juz dzis wzięlas? moze zmien dawke...albo psychiatre?

Gość ehh te choroby..
martwia mnie ataki zlosci mojej corki, nagle cos ja zdenerwuje i rzuca wszytskim co popadnie, jest tez agresywna wobec mnie ,bije ,szczypie jak cos jej nie pasuje ,np chce ja nagle podniesc bo gdzies idziemy itp ,ale z tym juz jest leiej -pomogly rozmowy z tata ,ze tak nie wolno robic. jest tez bardzo lekliwa, jak nagle cos powiemy ,normalnym,spokojnym glosem to cala podskakuje,bo na nagle huki to wiadomo ze tak reaguje . co do leku- ja tez taka jestem ,bardzo strachliwa wiec sadze ze mogla to u mnie zaobserwowac,ale ta reszta..nie wiem ,jakos tak sie niepokoje. Aha no i oczywiscie jest strasznie,strasznie ruchliwa,nie usiedzi ani chwili ,ale z drugiej strony ladnie sie bawi sama ,potrafi dlugo ukladac klocki itp ,ale jak ma do wyboru bieganie o calym domu a spokojna zabawe to oczywiscie woli szalec.Nie wiem sama, wszytsko przez ten porod (proznociag) martwie sie co chwile czyms..

Gość ehh te choroby..
wszytscy z ktorymi mamy do czynienia mowia ze jest bardzo ruchliwa,taki maly urwis ,ktory tylko biega . duzo czytam i wiem ze ogrom dzieci takich jest ,wiem ze adhd diagnozuje sie pozniej, ale tak sie zastanawiam czy mozna bylo juz cos zaobserwowac u ok 2letnich dzieci