Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rererererere

chyba się zabiję

Polecane posty

Gość rererererere

Moja stara(jebana suka) przylazła dziś do mnie do szkoly na kiermasz i wszyscy ja widzili,chociaż ją prosilam zeby nie przychodzila do mnie bo to dla mnie krępująca sprawa, aona przyszla i jeszcze ubrala sie jak ostatnia wieśnaira,do tego jest brzydka strasznie,miala takie tluste spiete wlosy ulizane tak ze skórę głowy widać,przyszla i łaziła za mną gdy próbowałal stac dalej zeby nikt nie pomyślal ze to moja matka.....nawet mnie zlapala za plecak i pociagnęła zeby mnie zatrzymać NIENAWIDZE JEJ plakalam chyba z 2 godziny i juz odpuścilam sobie lekcje

Gość rererererere
każdy wie ze to moja matka bo krzyczala moje imię .. :(

Gość rererererere
W tamtych chwilach chcialam juz nawet przesatć chodzić do tej szkoly,teraz po 4 godzinach juz mi troche przeszlo ale nie wiem czy pójdę jutro do szkoly :(

Gość dsfghfhdf
smutne ze wstydzisz sie swojej mamy, wiem ze to wina spoleczenstwa, takze wina jest po obu stronach kiedy ja bylam w 6 klasie i mama przyszla to kolega do mnie- ze babcia przyszla,bylo mi przykro jak diabli i pozniej tez staralam sie chronic mame los mi to wynagrodzil bo wygladam cholernie mlodziutko i teraz ten kolega przy mnie wyglada jak mu ojciec, kiedy mnie widzi to zapada sie pod ziemie i draznie go ze to klatwa :D

Gość dsfghfhdf
ale to jak piszesz o mamcvie jest tragiczne, jestes zlym czlowiekiem i bedziesz miec zle w zyciu bo karma wraca i nie mysl ze internet to nie zlo, tutaj najwiecej zla sie czyni a nam sie wydaje ze to takie niewinne, nic bardziej mylnego

Gość rererererere
nie prawda!! Prosiłam ją !! Jej głupota mnie dobija,nie mam juz sily,teraz wszyscy wiedzą ze mam matkę brzydką jak noc i do tego wiesniarę,postawcie sie na moim miejscu........naprawdę mnie to zabolalo bo ona ma gdzies co aj czuję,do teraz mi lzy lecą jak to piszę

Gość możliwe, że...
ciekawe jaka piękna ty będziesz w jej wieku, bo geny się dziedziczy :P

Gość rererererer
no wiem, ale na razie jak tako sie trzymam,i tez jestem zla ze akrat jej córką jestem..niewazne,wazne jest to ze mnie upokorzyla i to umyślnie