Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaCzarnaSylucha

jaka torebka pasuje do tego zestawu?

Polecane posty

Gość MałaCzarnaSylucha

Hej laski, poniżej link do 2 zdjęć. Na jednym kurteczka, na drugim trampeczki. Pytanie: Jaka torebka, torba bedzie pasowała do tego zestawu? Tak na codzień, do miasta, na spacer... Pytam, bo wkurzają mnie dziewuchy w adidasach i z eleganckimi torebkami, nie znam się zbyt wiele, ale to chyba nie nadaje sie do łączenia ze sobą. Macie jakies pomysły? Dawajcie linki. Dziękuję z góry. Linki poniżej w kom.

Gość oh no way
tylko nie kupuj w tym sklepie to oszusci, a ich towar to bubel

Gość MałaCzarnaSylucha
Nie, juz kupiłam w normalnym sklepie, są bardzo podobne. , Kurteczka reserved. Nie chciało mi się robic zdjęć więc wkleiłam

bedziesz trendy, cool i lansiara gdy dołączysz tu z tesco browara zrobisz na każdym wrażenie na stówkę gdy weźmiesz z biedronki reklamówkę:)

Gość oh no way
tylko duza torba typu shopper

Gość MałaCzarnaSylucha
wierszojebko dziękuję za popis.

Gość MałaCzarnaSylucha
dzięki, a nic małego nie będzie pasowało? Widziałam ostatnio takie torebeczki w kształcie kwadratu z logo UK np

Gość MałaCzarnaSylucha
Hallo, czy nikt mi nie pomożee ? :'(

Gość oh no way
nie chce mi sie szukac linkow, ale mnie oprocz widoku opisanego przez ciebie (na sportowo + elegancka torebka) doprowadza mnie do pasji widok malych torebeczek na ramieniu, a papierowych albo materialowych worow w reku (bo w tych malych nic sie nie miesci) poza tym male to w ogole mi sie kojarza z jakims wyjsciem w celach towarzyskich, na codzien tylko shopper albo city bag

Gość MałaCzarnaSylucha
a listonoszka?

Gość devlin
ja również uwielbiam torby typu shopper :) wrzystko tam wrzucisz i się nie martwisz :D na pewno wittchena bym nie chciała, bo po promocji w lidlu zrobiła się z tego siatka na ziemniaki a nie torebka warta swojej ceny :) a z shopperów to ostatnio bardzo fajną znalazłam tutaj http://stylowatorba.pl/torebki/276-elegancki-shopper-lapis-lazuli-695199750324.html nie jest jakaś przesadnie droga, a jednak to coś innego co widujemy w sieciówkach :)