Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvvv

Kto mi pomoże? SZUKANIE PRACY-CV-JAK ZACZĄĆ ROZMOWĘ?

Polecane posty

Gość cvvv

szukam pracy w związku z tym chcę wyruszyć w miasto i poroznosić cv. Jak zacząć rozmowę, wejdę, przywitam się i co powiedzieć? szukam pracy czy mogę zostawić swoje cv? trochę bez sensu.

zapytaj sie czy jest jakaś rekrutacja w najbliższym czasie, czy można zostawić CV i tyle. w jakieś pewniejsze miejsca dodaj list motywacyjny 🖐️

Gość nie złapiecie mnie
Dzień dobry, czy zastałam szefa/menadżera? Jak powiedzą, że nie to zapytaj kiedy będzie. Jeśli dasz CV przypadkowej osobie to je do śmieci wywali. Idąc rozdawać CV ubierz białą koszulę, żeby być w gotowości do ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej. No i jak już zobaczysz tego szefa czy menadżera to powiedz z uśmiechem, że szukasz pracy i podaj mu CV. Proste.

Gość knn
nie złapiecie mnie dobrze gada. pros o r zomowe z menagerem. od razu sie mozesz zalapac na jakas rozomowe, a co mowic: ze szukasz pracy i czy obecnie szukaja kogos i ta da. troche uroku osobistego ,wygadania, usmiech na twrzy, schludny ubior i cos znajdziesz.

Gość cvvv
dziękuję za rady ale jak wiadomo, szef-szefowa zazwyczaj nie siedzą w miejscu pracy a z drugiej strony macie racje, ze jak bedzie jakas wredota to specjalnie wyrzuci to cv