Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulica

Czuję się brzydka i pusta - przez facetów!!!

Polecane posty

Gość brzydulica

W jednym czasie dowiedziałam się że dwóch facetów na których mi zależało znalazło dziewczynę. Jeden zawsze mi się podobał, od dziecka byłam wstydliwa, potem jakoś mi przeszło poznałam go i zwrócił na mnie uwagę. Jeszcze kilka mies temu pisał co dzień. Potem się urwało i dowiedziałam się że jest w związku. Drugiego poznałam troszkę później, spotykaliśmy się, byłam w nim bardzo długo zakochana i też dowiedziałam się że kogoś ma. Czuję się brzydka!

Gość brzydulica
Nie chodzi o to że jestem jakaś szkaradna. Słyszałam wile komplementów od mężczyzn na temat wyglądu, ale po prostu po tym wszystkim poczułam się bardzo brzydka i nic nie warta.

Gość boczniaki miałem
taki już Twój los, brzydule maja gorzej w życiu

Gość kurhcaczek.
Brak pewności siebie... Boryka się z tym nader kobiet. Pierś do góry, trafiłaś na tych, którzy widocznie już wcześniej powoli układali swoje życie, byłaś przyjaciółką do czasu... kiedy dziewczyna najprawdopodobniej się o tym dowiedziała. NIE MARTW SIĘ :-)

Gość brzydulica
Jaki brak pewności siebie? Wcale mi tego nie brakuje. Jestem w sam raz, przynajmniej wg swojej opinii, nie rozumiem jednak czemu tak się dziwnie czuję.

Gość brzydulica
może dlatego że dzis na obiad miałam kaszanke??