Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulvdenhin

Sen o zdradzie.. co może oznaczać?

Polecane posty

Gość ulvdenhin

Cześć.. postanowiłam się tu zarejestrować, bo nurtuję mnie kilka pytań.. nigdzie nie mogę znaleźć wytłumaczenia moich snów. 2 dni temu miałam sen. Mojego chłopaka nie widziałam wcale. Kochałam się z kilkoma mężczyznami, wszystko odczuwałam i było wspaniale. Przepełniona cała radością,a pod koniec snu robiłam to z kobietą(!). Wczoraj miałam kolejny sen.. byłam w Galerii, miałam kupić gumkę do włosów, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Było już późno, śpieszyłam się. Zapytałam jakiegoś ładnego faceta o godzinę. On mi nie odpowiedział, bo był anglikiem.. Potem poszedł mnie odprowadzić do domu. Siedzieliśmy u mnie na ławce i się przytulaliśmy.. był cudowny.. słodki i wgl. a mój chłop siedział w domu i pił z moimi rodzicami ( co robi często ). Zaraz miał wyjść, a nadal siedział ze mną ten obcokrajowiec. Powiedziałam, że ma wyjść, iść.. a on, że nie.. zostawił kurtkę i portfel, a ja mu tym rzuciłam na podwórko i powiedziałam, że ma wziąć ze sobą, bo nie chcę żeby się mój dowiedział. Zaczęłam go wyzywać od najróżniejszych. On wziął jakąś belkę i rzucił w drzwi -zbiła się szybka. Potem zawołali go do domu, ja przytulałam się do mojego, a ten miał focha i pił ze wszystkimi wódkę. Ja się obudziłam..