Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel hdmi

musze kupic taki kabel

Polecane posty

Gość kabel hdmi

nie wiem jaki to jest.o co chodzi z tymzeby byl drozysz to lepszy.ja zamierzac wyac 30 zl.niech mi ktos wytlumaczy ?????

Gość bazyli:d
W mediamarkt na pewno tam maja i nie wiem czy 30zl starczy ja placilem ok 50zl za 2m kabla!

Gość bazyli:d
A jednak sa po 16zl, dopsc dawno temu kupowalem pewnie dlatego taka zawrotna cena wtedy byla;p

HDMI to pewnie do dekodera, nowych telewizorow, laptopow. Mediamarkt a jak juz tak ciezko to do koomisu, gdzie nie ma samoobslugi :D w tesco tez moze kupi. To drogie nie jest, nie musi byc super duper. Tani kabel to tez kabel.

Gość kabel hdmi
chce podlaczyc laptopa do tv.jestem kobieta i nie wiem o co w tym wszytskim chodzi.czy podlaczenie to cos skomplikowanego?

Gość nabuki
zastanawiam się nad zakupem testera kabli. Chciałem najpierw zasięgnąć opinii, być może ktoś z forumowiczów używał kiedyś testera GreenLee? Jakie są Wasze opinie? Znalazłem przykład na conrad.pl. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć, czy ten tester będzie dobrym wyborem?

Gość hagart44
Szeroki wybór kabli HMDI w opcji do 22,9 m mają na stronie www.mastermedia.com.pl. Kupuję tutaj regularnie. Kable są od Key Digital i sprawdzają się praktycznie wszędzie. Co do samego sklepu to starają się robić wysyłkę od ręki, nie ma też problemu z kontaktem. Wystarczy napisać, czy zadzwonić, żeby dopytać o szczegóły.