Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriela1995

opryszczka a seks

Polecane posty

Gość gabriela1995

Czasami wyskakuje mi opryszczka na wardze. chcialabym sie calowac z chlopakiem ktory bardzo mi sie podoba. wiem ze ja tez mu sie podobam. ale czy go nie zaraze opryszczka? Bo podobno jak sie ktos nia zarazi to jest nieuleczalna. i do konca zycia bedzie wyskakiwac co jakis czas na wardze. (on nigdy nie mial opryszczki)

Jest, jest, jeeeeeest wreszcie jakieś temate, które mnie dzisiaj rozśmieszyło. :D🖐️

Gość zlasowało mózg
Jesteś nieodpowiedzialna.

Gość gabriela1995
Na buzi oczywiscie i tylko tam

Gość arya
hahah na ktorej wardze hahahahhahah :D

Gość arya
1995 to zapewne rok urodzenia ;/ wiec co tu sie dziwic...

Gość gabriela1995
Czy sa tu same stare sflaczale zgorzkniale suche baby co tylko kpią z pytan i ludzi co je zadaja?

Możesz go zarazić i zapewne go zarazisz i to nie tylko w okolicy "ustów", jak znam życie. :P I faktycznie jest nieuleczalna.

Gość arya
dziecko idz juz sie klasc spac bo jutro do szkoly. albo moze posiedz w domu lepiej bo zarazisz cala szkole :D

Gość gabriela1995
Dziekuje za odpowiedz. a jakby sie calowac gdy bedzie okres calkowitego - czsowego - zaleczenia na ustach? To tez zarazam ?

Gość gabriela1995
Dziekuje za odpowiedz. a jakby sie calowac gdy bedzie okres calkowitego - czsowego - zaleczenia na ustach? To tez zarazam ?

Gość gabriela1995

Gość też miewam
poczekaj aż całkowicie się wyleczysz. rada:: jak już sama masz opryszczkęto już wiesz, że zanim ona siępojawi na ustach lub w okolicy to w tym miejscy powiedzmy dzień wcześniej trochęswędzi, w każdym razie czuje sięże coś tam się dzieje. zastosowanie wtedy zoviraxu znacznie skróci czas leczenia.

Gość takie cos jest mozliwe
znajomy uslyszal od laryngologa, ze bialy nalot na jego jezyku to odmiana grzyba, podobno zarazila go jakas panna ktorej robil minete a ktora to miala grzybice pochwy-nader czesta przypadlosc u kobiet hehe uwazajcie Panowie kogo lizecie;)