Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka Króla Artura

od ognia, głodu , wojny i ....

Polecane posty

romansu w pracy zachowaj nas Panie oj tak tak dobrze ze do niczego u mnie nie doszło a już sie czkawka odbija a relacje teraz eh ja sie nakręciłam gościowi się podobało później się wycofał niesmak pozostał a pracować razem trzeba

dobrzr ze gość zię w pore wymiksował bo ja byłam nakrecona eh............ tak się głupa dałam podejsć az mi siebie jest zal

Gość 20kds9E$
w dupie mam Twój romans w pracy o którym ciągle zakładasz tematy

gośc mnie nakecił spojrzenia gesty słowa itp i nagłe koniec zmiana o 180 stopni cisza juz nie patrzy nie pomaga nie rozmawia pisze z kims innym a ja teraz nie mam siły zeby sie tako otrzepać i iść ......... ale staram sie bo wiem ze nie mam wyjścia

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ale to przeciez bylo juz nastepnego dnia. Nic sie od tamtej pory nie zmienilo ?

zmieniło to jego nakręcanie było coraz głębsze spojrzenia i gesty coraz bardziej wymownie itp ja już prawi odpływałam i nagle cisza koniec i fycofanie z jego strony .........

dobrze ze gość się poamiętał i wycofał a ja hm głupia jestem a teraz mam jest mi wstyd czuje się upokorzona i wiem ze głupia jestem eh co to teraz zmieni cięzko sie teraz razem pracuje a ja mam za swoje za naiwność i głupote teraz płace

Gość znam znam znam
znam to, ja tez tak mialam tylko, ze w tym wypadku ja sie wycofalam :(

Gość Zuzanna Amelia & 11
Gorzkie sa korzenie nauk ale owoce slodkie. Moze takie wlasnie doswiadczenie bylo Ci potrzebne aby zrozumiec siebie ? Spojrz na to od innej strony. Chcialas sprobowac i sprobowalas. ja mysle ze dobrze ze sprobowalas. Gdybys tego nie zrobila to moze caly czas mialabys jakis niedosyt i tesknote do nieznanego. A to juz tylko krok zeby sobie rozwalic zycie rodzinne. A tak - wiesz na czym stoisz.

Gość pewnie nic nie było
a idiotka sama się napaliła bo zobaczyła przystojnego faceta. zuzanna idź się powieś. nudna jesteś

wiem ze zobaczyłam orzystojnego i się nakeciłąm ale tak ładnie mówił pisał , był zasze jak go potrzebowałam itp to się nakeciłam po co mi to było nie wiem dziś jest mi tylko cięzko głupio i wstyd i trzeba z tym się ogarnąć auł jak boli swoją drogą faceci to są najpierw nakrecają pozniej się wycofują i jak gdyby nigdy nic zachowują

mam tylko nadzieje ze kiedyś bede mogła normalnie z nim pracowac rozmawiac itp

Gość Zuzanna Amelia & 11
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Zobaczysz jeszcze Ci sie to kiedys w zyciu przyda. Moze uchroni cie przed inna , gorsza wpadka ? Kto wie? Orange - jak ci nie pasuje to nie czytaj. Omijaj wszystkie teksty pisane pod moim nickiem.

Gość zaciekawiona tematem tymże
to było coś między wami czy nie?

Gość zuza ty stara babo
get a life. Niech ktoś ci ten zapchany komin przeczyci to nie będziesz siedziec i pieprzyć bzdur na kafe.

Gość zaciekawiona tematem tymże
w sensie on dał ci do zrozumienia że Cię pragnie, a Ty jemu dałaś do zrozumienia, że Ci się to podoba?

tak chemia była i chyba nadal troche jest ogromna ciężko nam było się skupić na czym cokolwiek nonstop spojrzenia usmiechy pisanie na gg i nagle koniec jak i u niego tak i umnie jak dziś chciałam popisać uciął rozmowę ja wczoraj też starałam się nie patrzeć jak z nim rozmawiam on robił dziś to samo eh co było to było wazne zeby teraz jakoś się odnaleźć pookładać

teraz ważne jest zeby sie jakoś w sobie pozbierac przestać czuć to co czuje i wrócić do normalnych relacji z nim w pracy

jak tam ja próbuje od nowa układać nasze stosunki koleżeńskie i ciężko jest