Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany forum

Czemu tyle kobiet tutaj ma za sobą seks analny?

Polecane posty

Gość Zdegustowany forum

Jeśli to forum ma ma obrazować kobiecą populację i tak mnóstwo kobiet wszędzie dookoła ma mieć za sobą seks analny to chyba nie warto w ogóle szukać kobiety. Nie wyobrażam sobie być z kobietą, która uprawiała seks analny

Niektórzy, ale nie wszyscy, nawet nie większość wszystkich...Dobra, koniec tej Szymborskiej. Niektórzy uważają, ze kobieta, która nie uprawia seksu analnego to zimna ryba. Pogadaj sobie z niejakim Ludzkim Przedmiotem. :) 🖐️

Gość Pytajaca Patrycjuszka
To co jest nie tak z tymi co kochaja sie analnie?

Gość do Zdegustowany forum
Może sam spróbujesz

Gość Do zdegustowany forum
nigdy taka opcja nie wchodzi w grę

Gość ponawiam pytaniee
dorosniesz to wtedy zobaczysz jak zmieni sie twoje wyobrazenie o kobiecie ktora uprawia seks analny

Gość Zdegustowany forum
Mnie takie kobiety przerażają i już

zawsze mozna sprobowac to z panem, skoro nie odpowiada, moze wtedy twoje zniesmaczenie zniknie

Gość do Zdegustowany forum
Każda dziura jest dobra :P

Gość od kiedy kafeteria obrazuje
przekrój społeczeństwa?:D mnie to brzydzi po prostu, może nie jest bolesne, może i komuś tam sprawia przyjemność, ale mnie brzydzi, przy chorobie bym miała problem żeby zrobić lewatywę a co dopiero o tak.zresztą, są babki co ich lód brzydzi. różni są ludzie i takie kobiety jak ja też istnieją tyle, że raczej nie mają potrzeby wypowiadać się w temacie o analu bo nie znają się na tym i nie wiem po co miałabym dyskutować na ten temat. logiczne, że w rozmowach o analu uczestniczą osoby które mają coś do powiedzenia na te temat

Gość tadeo
Ja uwielbiam zmuszac kobiete na ktorejs kolejnej randce jak pojdzeiemy do lozka laske do anala. zawsze troche sie wyrywa i szarpie ale w koncu pakuje jej fiuta w odbyt. potem jest zla i obrzaona i ja tylek boli. a nawet ze mna zrywa. ale ze wstydu nikomu nic nie mowi. a ja szukam klejnej co poczuje mego fiuta w odbycie.

Gość teraz to już nawet
w trakcie przygód na jedną noc faceci chcą anala :o:o

Gość od kiedy kafeteria obrazuje
niech sobie chcą, mądra laska poszuka takiego który nie będzie jej do niczego zmuszał. będą chcieli wspólnie spróbować spoko, a nie, że "wymaga" ja mam różne fantazje i nie wymagam by ktoś spełnił je wszystkie jeśli nie kręci go to

Gość znaffffca
to forum, a szczególnie część erotyczna raczej nie jest reprezentatywna ps. nie wyobrażam sobie kiedykolwiek spróbować analu mimo że jestem facetem, a jak któś powiedział analu pragnie 99,9% facetów, potwierdzam, że 0,1% istnieje

ale kto che te krople w morzu skoro ma ocean do dyspozycji?:D

Gość eeech...
Chcecie wiedziec dlaczego tyle kobiet ma za soba sex analny?! Odpowiedz jest prosta... Kazdy facet predzej czy później chce tego zasmakowac a kobiety sa w stanie zrobic wszystko zeby zadowolic swojego mężczyzne. Nie wazne ze mało która to powtarza ale maja to za sobą.

Gość brrrrrrrrrrrrrrr
każdy facet? ja nie

Gość michałki z wawelu
ja nie chcę uprawiać seksu analnego bo mnie osobiście obrzydza i całe podniecenie ze mnie opada jak o tym słyszę ale nie mam nic do ludzi, którzy to robią, jak dla mnie mogą sobie nawet wsadzać w oczodoły. Na coś, co mnie nie dotyczy, mam wyjebane 🖐️

Gość byku...
każdy facet chce analu hahhahahahaha... KARZY KRYPTO GEJ CHE ANALU.!!!! zakompleksione pedalstwo boi sie poruchać kolesia w dupsko, to wymaga tego od słabszej partnerki. A szmaty sie na to godzą, równie dobrze można im zrobić kloca do ust i też będą heppy :D

Gość brrrrrrrrrrrrrrr
ale oni powiedzą, że w pupę to nowocześnie, a w c.pke to tylko mohery, anal to dla elity, a klasyczny dla pospolstwa, dobrze, ze nie aspiruje do elity

Gość michałki z wawelu
też zauważyłam, że z odbytu zrobiono jakieś sacrum...seks analny to niby tylko dla partnerów z dużym stażem i wielką więzią miedzy sobą bo to jakiś wyższy stopień wtajemniczenia czy coś :D czyli z ich toku myślenia można wywnioskować, że w cipkę może walić każdy frajer bo to tylko cipka, a odbyt tylko dla tego jedynego bo wymaga zaufania hahah :D to mnie tylko rozwala, a tak to anal mi zwisa i powiewa bo mnie nei dotyczy i nigdy nie będzie 🖐️

Gość Taka tam:)
czemu tyle kobiet próbowało? Żeby zaspokoić swoją ciekawośc:) Jak się trafi dobry kochanek to anal jest baaardzo przyjemny:):D

Gość przypomniał mi się ten temat
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5244197 i rozumowanie pewnej pani "pewnie też z pwodu ryzyka ciąży, ale głównie dlatego, że uważam pochwę za szczyt zaszczytu do którego mogę dopuścić mężczyznę, wiec taką kolejność musiał przejść zanim uznałam że jest mnie godny."

Gość ytertytery
ale zobacz z ktorego roku jest ten temat gdzie juz same gimgownoa siedzi na kafe wystarczy poczytac ...anal hehe same gowniary co fiuta na oczy nie widzialy albo jakies same zalosne 30stki9 co sie dowartosciowuja na forum

Gość za duzo kobiet
ma anal za soba. za duzo

Gość dfdsfsdcsdc
Ty na bank jesteś kryptogejem skoro nie chcesz uprawiać z kobietą seksu analnego a nawet mieć takiej która to robiła. Twoje ukryte gejostwo krzyczy ci że to odbyt a odbyt to facet. Nie rozróżniasz płci.

Gość Zdegustowany forum
Mogę poszukać takiej, która analu za sobą nie ma