Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamama smuteeeek

dlaczego moja matka jest taka złośliwa............?

Polecane posty

Gość d.z.iunia
No tylko skoro nasi rodzice kiedyś zdecydowali sie na dzieci, to tez teraz nic w zamian nie powinni od nas oczekiwać - w końcu rodzicielstwo to same fiolki :D.

Gość mamama smuteeeek
to chodzi tylko o jej złosliwosc... bo dlaczego w tygodniu sama by mnie zapraszala z dzieckiem? dlaczego w tygodniu potrafi wydzwaniać i prosic sie nawet zebym z dzieckiem wpadla ze z dzieckiem chce gdzies nawet sama isc do parku!? a w wekend gdy ona zadnych planow nie ma bo ma nudne zycie... nie chce zostac raz na dwa miesiące nawet z dzieckiem w nocy gdy ja dziecko uspie i wyjde z domu wroce z samego rana!? bo jest zlosliwa!!!! szkoda ze taka jest, ja nie wymagalam od niej by z dzieckiem zostawala nawet tydzien w tydzien czy cos w tym stylu ale raz na miesiac lub na dwa mies raz!

Gość mamama smuteeeek
gdyby mnie moja corka w przyszlosci poprosila i powiedziala: mamo zostan z dzieckiem raz w miesiacu bo chce sie rozwerwac bym zostala za darmo ! a jakby mi corka jeszcze cos za to dala jeszcze lepiej:) raz w miesiacu przeciez to nie problem! zebym z dzieciem miala tylko w domu spac naeet nie musialabym usypiac, musialabym byc wlasnie zlosliwa by sie nie zgodzic... jeszcze rozumiem gdybym miala np;. jakies plany prace w weekendy to bym odmowila.

Gość mamama smuteeeek
i tu nie chodzilo o to że ja jej chcialam dziecko wciskac czy prosic sie by zostawala z dzieckiem codziennie, bo takie cos wlasnie uwazam nie fair! nie wyobrazam sobie takiego czegos ze zostawiam jej codziennie dziecko i ide do pracy, a tak niektorzy robią! ja codziennie sama z dzieckiem jestem calymi dniami i co w tym zlego ze raz w miesiacuy chce wyjsc z mezem lub z kolezanka na miasto w nocy przejsc sie pogadac pojsc do pubu impreza czy cos w tym stylu!!? przeciez to nic zlego, ale moja matka tego nie rozumie!

Gość mamama smuteeeek
i mam wiele wiele kolezanek i znajomych w wieku 23-30 lat i oni normalnie mają pomoc w matce czy tesciowej, dla innych to nie problem by raz w miesiacu z dzieckiem 2 letnim zosstac!!! np. kolezanka dzwoni do mnie: pojdziemy na impreze jutro bo moja mama zostanie z dzieckiem, a ty pojdziesz?! a ja jej odpowiadam: nie bo moja matka sie stawia, nie chce zostac zn dzieckiem bo jest zlosliwa, A TU KOLEZANKA sie dziwi, no kazdy sie dziwwi... ze przeciez to jest raz w miesiacu! na raz w miesiacu nie bede nikogo obcego wynajmowac zeby po domu jktos obcy w nocy chodzil i wogole... matka robi to po xłosci bo ją boli to ze jak ja moge isc sama gdzies bez dziecka z kolezanka czy męzem jak ja moge sie bawic,a ona w fdomu tylko gotuje sama mieszka faceta nie szuka bo z ojcem ma rozwod

Gość mamama smuteeeek
przeciez zajmuje sie dzieckiem calymi dniami sama/.. corka ma duzo zabawy ze mną, milosci ściskania przytulania pokazuje jej co sie da, wszystkie place zabaw, wszystkie ksiazeczki itd... ma duzo zabaweek ciuszkow, daje jej wszystko... siedze z nia w szpitalu gdy trzeba chodze wszedzie w wiekszosci sama z nią, wiec dlaczego mam nigdy nigdzie sama nie wyjsc!? bo matka mi zakazuje?! a co ona mi moze zakazywac!? p[rzeciez z nioa nie mieszkam ona nie daje mi pieniedzy ani na wyjscie moje gdzies ani nic!?

Gość dziecko, ale mam ci nie
zabrania nigdzie wychodzić,jesteś dorosła, załatw sobie opiekę do dziecka i łaź gdzie chcesz, krzyż na drogę... nie pojmuje takich pretensji?

Gość nielubie takich
I ty i twoja matka zachowujecie jak smarkate, ty jak rozpieszczona małolata, której się wszystko należy, twoja matka jak zazdrosna koleżanka z przedszkola. Czas dorosnąć. Chcesz hulać? Załatw odpowiedzialną opiekę dla dziecka. I nie unoś się fochem, bo skoro masz taką, a nie inną matkę, to nic nie poradzisz.

Gość gowniaryyyy
nie ma to jak szmaty zrobią sobie dziecko/ci i obarczają swoich rodziców ich niańczeniem. Nie robi się jak się nie daje rady - chyba proste do zrozumienia