akcjonariusz27 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 WItam mam pytanko biore tabletki Milvane,zostalo mi do konca opakowania 5 tabletek,a ja od niedzieli zaczelam krwawic i to tak jak przy zwyklej miesiaczce,nie jestem pewna czy to okres normalny czy jakies komlikacje,dodam,ze boli mnie prawy jajnik.Czy ktoras z Was tak miala?co ten okres tak wczesnie moze oznaczac... nie wiem czy dalej mam brac tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie Napisano Wrzesień 11, 2012 Które to opakowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcjonariusz27 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 no biore juz dluzszy czas przy czym mialam odstep jednego miesiaca ale bedzie to po przerwie 4 opakowanie,bol jajnika prawego oraz podbrzusze mnie bola no i ten okres..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Jeśli nie łączyłaś ostatnio opakowań ani nie pominęłaś tabletek to powinnaś zgłosić się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akcjonariusz27 0 Napisano Wrzesień 11, 2012 Dzieki za info,dzis dzwonilam do lekarza ale oczywiscie limit na dzis wyczerpany.....Jutro zadzwonie i powiem ze spraa pilna bo mnie to martwi,tym bardziej ze jakies pol roku temu robilam cytologie wyszlo ok(2),ale nigdy tak nie mialam ze w poowie brania tabletek okres mi wyskoczyl........POzdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach