Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowynik

ludzie pomozcie!

Polecane posty

Gość nowynik

Witam moze wam sie wydac to glupie, ale ja juz naprawde nie wiem co robic I jak robic. Chodzi o to, ze jestem tu dosc popularna I swego czasu nawet lu biana. Ale wszystko co piekne przeminelo z wiatrem jak papier toaletowy w klozecie. Co napisze to olewka, zero reakcji, zadnego odezwu. Pisze raczej dosc madrze, fajnie, ciekawe, interesujace tematy I gowno. Ani jednej osoby. Dlatego wychodze na przeciw wszystkiemu I przybywam z prosba. Czego oczekujecie, co by was zainteresowalo? Jaka tematyka? Jaki styl? Dramat? Romans? Horror? A moze misz masz?

Gość dsdsfd
to idź z tego forum poczytaj cos, nie szkoda ci zycia, zeby jakies smeicie sie podniecali?

Gość nowynik
A gdzie mam isc I po co jak ja tyu mam lepsza zabawe. Nie szkoda mi zycia, bo teraz moim zyciem jest kafeteria. Gdyby nie ona to jedyne co by mi zostalo to tv, albo granie na kurniku. A tutej z wami sie doksztalcam, szlifuje moja pisownie. Ludzie sie podniecaja a I ja przy okazji.

Gość nowynik
Zaproponujcie cos co chetnie czytacie, a ja sie dostosuje I stworze wanm niezla historie.

Gość harsz8
po pierwsze nigdy nie pisz z czarnucha na kafe są sami pomarańczowi rasiści zresztą czarnuchy nas też nie lubią i prawdę powiedziawszy antypatia nas pomarańczy z tego wynika czarnuch się wywyższa czuje się lepszy bo jest czarny a wcale to nie prawda czarnuchy potrzebują pewnej kafeteryjnej adoracji oni przez to podwyższają swoją samo ocenę my pomarańcze jesteśmy z wyboru dlatego jesteśmy lepsi niż ci co sobie zajęli nicki i piszą w temacie cool

Gość nowynik
Tak miedzy nami to ja mam dwa czarne nicki, ale chyba juz ich nie bbede uzywac, bo zero erekcji jak sie odezwe z nich. Nawet jak ciekawy temat to ze wzgledu na moja osobe cisza. I tez zauwazylam, ze jak pomarancza to przynajm,niej ludzie szanuja I odpisuja. Choc tez nie zawsze. Jutro zaczne na nowo, nowy staly pomaranczowy nick.

Gość nowynik
Harsz jestes moja przyjaznia, mimo tak mlodego wieku jaki prezentujesz. O czym chcesz mowicz e mna?