Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska88

Co myślicie????

Polecane posty

Gość ciekawska88

Witam! :) Mam następujące pytanko. :) Kochałam się bez zabezpieczenia ze swoim facetem w dni płodne, a dokładniej w ostatnią sobotę (przynajmniej tak obliczyłam że to były te dni). Jakie mam szanse na bycie w ciąży? On uważa że na 99% jestem w ciąży a ja nie wiem co myśleć. Okres powinnam dostać pomiędzy 20 a 27 wrześni więc trochę czeka mnie jeszcze czekania na wykonanie testu. Może, któraś ma na ten temat zdanie?

Gość serenity five
okres masz miec ok 20-27 wrzesnia a twoj facet juz wie ze jestes w ciazy? jest jakims jasnowidzem czy co? czy po prostu tak pierdzieli bez sensu? i skad wiesz kiedy masz dni plodne jesli masz az takie rozbieżnosci w terminie miesiączki? dziewczynko, polecam wziac sie za ksiązki, nie za seks:O

Gość ciekawska88
serenity five po pierwsze nie jestem gówniarą jak sobie pomyślałaś. I takich komentarzy tu nie potrzebuję. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to milcz!

Gość serenity five
no to ostatnie zdanie najlepiej zastosuj wobec siebie i zniknij:O

Gość do autorkiiii
jak przeczytalam twoja wstrzasająca historie to pomyslalam, ze masz z 16 lat serio

Gość ciekawska88
Wiecie co? Zapomnijcie! Nie ma tu życzliwych ludzi na tym forum. Walić to! Zostanę sama ze swoimi rozmyślaniami tak będzie najlepiej. Bo na kafeteri to tylko zjebki można dostać a nie życzliwą radę czy dobre słowo. Spadam stąd!

Gość skąd wie facet? oczywiste
jeśli skończył w środku to pewnie jest w ciąży mój też wiedział przede mną o ciąży, jak poleciało to jest duża szansa na to tym bardziej jak dni płodne

Gość do lekarza
spadaj szmato i nie wracaj

Gość ciekawska88
Sama jesteś szmatą zołzo!

Gość do lekarza
wydupiaj maloletnia dupodajko juz!!!!!!!!!!

Gość do autorki tematu :)
Autorko, polecam forum na stronie ebobas.pl ;) tam się jeszcze nie spotkałam z nieżyczliwymi osobami ;)

Gość ciekawska88
dzięki chyba rzeczywiście się tam przeniosę bo jak widać tu są same impertynencki zołzy

No niestety z tym forum trafiłaś jak kulą w płot, ale cóż taka specyfika, tutaj są w większości frustratki, jedna przez drugą się przekrzykują i udowadniają innym, że są mało inteligentni i do niczego się nie nadają. na ebobas.pl jest miło i sympatycznie ;)

Gość ciekawska88
widzę tutaj jakieś nowe twory językowe co to znaczy WYDUPIAJ? bo nie spotkałam się jeszcze z czymś takim? może autorka tego sformułowania zechce mi wyjaśnić skoro uważa się za taką mądrą do autorki tematu :) Dzięki! Właśnie sprawdzam tę podaną przez ciebie stronkę. :) Wydaje się miło, a nie jak tu same złośliwe i kąśliwe uwagi.

mam nadzieję, że będziesz zadowolona ;) ja jestem :) pozdrawiam dobrej nocki :)