Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nati0909

Może ktoś doradzi...

Polecane posty

Gość Nati0909

Cześć, Mam takie pytanie. Może ktoś z Was miał podobny problem. Bo od prawie 2 miesięcy nie mam miesiączki. A jak miałam wcześniej to taką bardziej skąpą niż zazwyczaj... Dwa miesiące po od czasu zapłodnienia robiłam test ciążowy( jako, że czytałam, że najlepiej rano to wstałam już o 5, bo nie mogłam wytrzymać dłużej) i wynik wyszedł negatywny. Dosyć często leci mi taki brązowy gęsty śluz. Niby jak na okres, ale niestety tego co bym chciała jest brak... Zarejestrowałam się do ginekologa, ale muszę trochę czekać :( Ana prywatnego nie mam zbytnio kasy ;/ Wiem, że spóźnianie się okresu to nie koniecznie ciąża. Ale nie biorę żadnych leków, stres mam tylko ten jeden czy test pokazał prawdę, podróże brak, zmiana diety też nie(jem to co zawsze). Mam nadzieję, ze pytanie potraktujecie serio. Z Góry Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość lilian4678
Może jakieś przeziębienie od środka ? Nie mam pojęcia... Ja robiłam kiedyś test i też wyszedł ujemny i pokazał prawdę. Może nie ma co się zamartwiać ;) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Gość jesteś totalnie
rozregulowana hormonalnie, albo coś nie tak jest z twoimi drogami rozrodczymi ....ale co wole nie pisac- po co cie straszyc

Gość Nati0909
Jestes totalnie ,, ale co wole nie pisac- po co cie straszyc " Czyli co ? Możesz napisać ;)