Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko555555

Ogrodzenie między działkami

Polecane posty

Gość Pytanko555555

Witam mam taki problemik mam płot który jest do remontu kapitalnego(przymierzam sie w tym roku do niego) od zawsze był granicą sąsiad nigdy nie podważał przebiegu granic nagle w tym roku pomierzył sobie sam swoją działke i twierdzi że jeszcze metr za moim płotem jest jego .Powiedziałem mu że jeżeli tak to niech sobie zrobi rozgraniczenie na własny koszt bo mi granica odpowiada i nie życze sobie żeby mi budował swój płot na moim . On na to ze i tak zrobi to ogrodzenie . Czy jezeli zacznie je robić moge zadzwonić na policje i co zrobi policja w takiej sprawie .Dodam jeszcze że z płotu u mnie zostały 6 słupki betonowe i jedno przęsło drewniane sąsiad zniszczył mi prawie cały płot ustawiając pod nim wielkie kamienie ze swojej strony nie zgłaszałem tego gdyż chciałem mieć święty spokój bo sąsiad wszystkiego sie czepia i nie idzie sie z nim wogule dogadać .Co zrobić w takiej sytuacji?

Gość fsarfto
granica jest wspolna wiec plot rowniez.

Gość Pytanko555555
no raczej pasowało by mu

Gość ythgv
tak, zadzwoń na policję takiej samowolki nie mozna uprawiać, ktoś powinien wam przyjechać i wymierzyć działki jeśli jest jakiś spór

Gość KOKSUSEKPIK
a ten metr jest jego czy nie ?

Gość Pytanko555555
Wiem że jest wspólna miałam zamiar zrobić rozgraniczenie na własny koszt ale stwierdził że sie nie zgodzi na przebieg granic jaki wyznaczy geodeta a po sądach nie chce mi sie włuczyć .

Gość Pytanko555555
ten metr jest za płotem na moim

Gość Pytanko555555
no mapek nie ma bo jestem drugą właścicielką a tamci nie zadbali o to płot był dawno budowany ok 30 lat temu

Gość kamasz281
Polecam firmę plotbud.pl. Naprawdę świetnie zrobili mi odpowiednie ogrodzenie. Polecam zdecydowanie!