Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona808

olbrzymi dylamat dziewicy

Polecane posty

Gość zamyslona808

dziewczyny, co byscie zrobily na moim miejscu, moze to zabrzmi okropnie,ale mam chlopaka, jestesmy razem krotko,czuje ze to nie ten jedyny ,nie ten na cale zycie, ale mamy wspolna pasje,dogadujemy sie i jestesmy razem, czy z taka osoba stracilybyscie dziewictwo?zeby miec to za soba, zeby zobaczyc jak to jest, czy tez czekalybyscie na chlopaka,co do ktorego bedziecie pewne swoich uczuc,tzn takiego z ktorym bedziecie chcialy spedzic reszte zycia, to jest moj olbrzymi dylemat,nie wiem co mam robic!! z jednej strony zawsze czyniono ze mnie grzeczna spokojna dziewczyne,i taka jestem, seks tylko po dluugim okresie znajomosci itp a z drugiej cos we mnie krzyczy,ze chce tego w koncu sprobowac, cieszyc sie seksem, jak wiele par juz od najmlodszych lat sie tym cieszy, a ja juz mam 24 co byscie zrobily bedac w mojej sytuacji?

Gość gf4gf4
uważam że dziewictwo powinno się stracić nie żeby mieć to za sobą tylko z osobą którą się kocha

Gość boli mnie brzuch
baw sie dobrze

Gość KOKSUSEKPIK
ja nie rozumiem jak możesz z kimś być i go nie kochać

Gość 25 latka :)
no coz ja bym chyba jednak poczekala zalezy jak traktujesz dziewictwo... ja chcialam zrobic to z tym jedynym bo to bylo wyjatkowe i specjalne jesli to nie znaczy az tak wiele dla Ciebie to idz na calosc... ja w sumie mialam nawet po 2 latach zwiazku watpliwosci bo on aial przede mna 3 zwiazki plus jedna jedno nocna przygode - co do tej pory mnie boli bo nie ta powinno sie stracic cnote :(

Ja czekałam na swojego męża. Miałam 24 lata jak poszłam z nim do łóżka.

Gość print1234
Poczekaj.

Gość KOKSUSEKPIK
zostaw tego biedaka w spokoju

Gość arya
chcesz czekac na tego jedynego i niby byc z nim do konca zycia..dziewczyno co ty piszesz , jestes w zwiazku , lat nascie nie masz , to normalne jak sie z kims jest ze sie uprawia sex i jeszcze w tym wieku . zyjac w przekonaniu ze masz czekac na ksiecia z bajki mozesz sie go nie doczekac i ta dziewica byc do konca zycia ;/ poza tym miec jednego faceta w lozku przez cale zycie to nie realne

Gość zamyslona808
nie jest biedakiem,to on bardzo naciska , ja nie chce,ale pod wplywem jego naciskow zaczynam miec wlasnie takie wahania

Gość wwwwwwwwwwww
koksu cos tam - Normalne a Ty myślałeś,ze kazdy jest ze sobą z miłości ? Człowieku ...

Gość zamyslona808
arya - wlasnie to o czym piszesz jest moim dylematem , wyjelas mi slowa z ust

Gość gf4gf4
zawsze warto trochę poczekać niż potem czegoś żałować,każdy chyba czeka na miłość myślisz że nigdy nie pokochasz nikogo??to takie nierealne?

Gość arya
wazne zeby partner cie pociagal fizycznie zebys czula cos do niego , wiadomo ze z kolega do lozka nie pojdziesz majac to dziewictwo.. ale jak masz chlopaka i ci na nim zalezy to nie czekaj, poza tym takie zblizenie moze was takze o wiele bardziej zblizyc (a raczej napewno)

Gość arya
zblizaenie zblizyc :D napisalam... zblizyc emocjomalnie o to mi chodzilo

Gość my_little_pony
ale tu dzisiaj wysyp dumających 24 letnich dziewic. miłej nocy panienki :)

Gość KOKSUSEKPIK
"Normalne a Ty myślałeś,ze kazdy jest ze sobą z miłości" tak do jasnej cholery i uważam takie osoby które nie kochają swoich partnerów za zwykłe oszukańcze szmaty to jest nie normalne nie ludzkie związek powinien przede wszystkim opierać się na miłości a potem ludzie się dziwią czemu są rozwody bo na kase lecą albo na dupę i tak jest

Gość arya
aa i jeszcze pytanie do autorki, krotko jestescie tzn ile ?

Gość zamyslona808
2 mies

Gość wwwwwwwwwwww
dobrze...ale pomyśl ,że to wręcz kuriozalne...ludzie mają po kilkanaście partnerów w swoim życiu i każdego mieliby kochać ? to przeczy całkowicie znaczeniu MIŁOŚCI bo ''ONA" bynajmniej nie powinna(i to nie tylko wg mnie) być tak 'zeszmacona''

Gość martuniaaaaa
w jaki sposób Cię naciska?

Gość arya
to czy to "ten" stwierdza sie tez wlasnie po tym jak ci jest z nim w lozku , bo seks nie jest najwazniejszy ale jest wazny... to co zrobisz to oczywiscie twoja decyzja ale jak ci na nim zalezy i to wszystko co pisalam wczesniej to nie czekaj na ideal. poza tym zanim bedzie juz ten seks wlasciwy mozecie sie "pobawic" w inny sposob ,a ten sposob moze pociagnac z koleji cos wiecej , nie planuj nic , niech wszystko bedzie spontaniczne ;)

Gość gf4gf4
arya-,,to czy to ten stwierdza się po tym jak jest w łózku''rozbawiłąś mnie ,chyba jednak to nie jest decydujące,tak jak mówisz sex jest ważny ale nie najważniejszy,a to czy warto z kimś być zależy od innych rzeczy

Gość zamyslona808
naciska slownie, mowiac ze po co ja czekam, ze mi sie to spodoba,ze bedziemy miec razem z tego przyjemnosc, ze teraz jest mlodosc i teraz trzeba z tego korzystac

Gość KOKSUSEKPIK
"ludzie mają po kilkanaście partnerów w swoim życiu i każdego mieliby kochać " bo ludzie wolą się parzyć jak świnie a nie szukać miłości rozumiem że ktoś jest zauroczony i na razie wydaje mu się że kocha a potem już nie ale do jasnej ciasnej autorka dała do zrozumienia że go nie kocha i chce go tylko przelecieć

Gość zamyslona808
KOKSUSEKPIK, piszesz tylko o mnie, a on tez mnie nie kocha, albo nie umie tego okazac! ja nie czuje zeby on mnie kochal , albo on inaczej okazuje uczucia, bo to facet , lubimy sie, lubimy spedzac czas,rozmawiac,mamy pasje, ale nie wiem czy to milosc, o to chodzi

Gość zamyslona808
on juz mial partnerki wiec jemu bardziej zalezy na seksie, dla mnie to nowosc, on bylby moim pierwszym, wiec to raczej ja jestem w "gorszej" sytuacji a nie on

Gość ukaduka
tak pzrespij sie z nim a potem jeszcze z innym i bedziesz sobie mogla porownac czy jest dobry czy nie i moze sie na niego zdecydujesz na dluzej... zalosne :/ nawet nie wiesz jak zajeb jest jak twoj facet ktrego kochasz i bardzo pragniesz przezywa z Toba pierwszy raz ktory nie zawsze jest taki super bo czasami boli i sie krwawi to cos o czym sie nie zapomina jesmi go nie kochasz rownie dobrze moglabys wyrwac jakiegos faceta na uicy i z nim to zrobic...

Gość arya
gf4gf4 wez czytaj uwaznie napisalam ze to czy to ten tez sie stwierdza po tym jak ci z kims w lozku a nie ze jest to wyznacznik !! nie wydaje mi sie ze chcialabys byc do konca zycia z facetem ktory by cie nie zadawalal w zaden sposob i konczyl np po 5 minutach