Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewula78

anestozjolog

Polecane posty

Witam, potrzebuję porady i pomocy. Miałam wycięty lewy płat tarczycy. Chodziło o guza. Miało być wszystko ok bo biopsja nic nie wykazała. Niestety histopatologia dała wynik raka pęcherzykowego. Czeka mnie druga operacja ale proszę o opinię bo wiem, że jeśli moje hormony nie będą ok to nie anestezjolog nie podejmie się operacji. Przed rozpoczęciem terapii Eythyrox N5O moje wyniki: TSH 5,39 FT4 13,59 FT3 5,48 Jakie wyniki powinnam mieć żeby anestezjolog mnie uśpił?

Może warto zapytać anestezjologa? rozumiem że wielu pacjentów uważa go za lekarza widmo, bo poniekąd tak jest, ale pisanie w tej sprawie na forum jest jednak pewną przesadą

Rozumiem Twoją odpowiedz, ale ja głupieję jak endokrynolog mi mówi że TSH powinno mi spaść do poniżej 3 a chirurg że FT4 musi być normie żeby mnie uśpili. Więc szukam odpowiedzi gdzie się da, bo gdzie mam dorwać anestezjologa???

przypomina mi się stary dowcip że anestezjolog jest niestąpione jądra, ciężko go znalezc, jak znajdziesz do niczego, a jeszcze może zezłośliwieć;D wszystko zależy czy wiesz już kto Cię będzie znieczulał, jak wiesz to idziesz i pytasz, problemu nie widzę

Nie wiem kim jesteś ale żartem trafiłeś/aś jak w kulą w płot bo mam nowotwór złośliwy tarczycy. Pozdrawiam

Gość akurat czepilas sie skory
hgg, nie ma co, gracja slonia w sladzie porcelany :P

W tym jest problem, że znam chirurgów, którzy mnie będą operować ale niewiadomo który anestezjolog mnie uśpi. A słoń to przesada

Gość fdfdstryr
nie pytaj na forum tylko w przychodni!!!!!!!!!!

po prostu strasznie się denerwuję, kiedy ktoś myśli że na forum rozwiążą się jego problemy medyczne. Zwłaszcza jeśli chodzi o specjalizacje tak trudne jak anestezjologia

to co wy tu robicie??????? Moje problemy nie rozwiążą się się na forum. A wasza wrażliwość jest równa 80-lotlkaom które widzę w przychodniach jęczące że je strzyka w krzyżu. Widać nigdy nic nie doświadczyliście. Wasz problem. wasza sprawa. To wy z tym żyjcie.

Gość pani bezczelnego kota
ewa a nie sadzisz ze tutaj niekoniecznie musza siedziec osoby ktore maja o tym pojecie? po prostu. lepiej zapytac na forum stricte medycznym. kafe takim nie jest.

Ok, dzięki:) wczoraj przyszpiliłam jednego z lekarzy chirurgów i trochę się wyjaśniło. mam wrażenie jakby chirurdzy i anestezjolodzy żyli w innych światach:)