Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjaxxxx

Chce zajść z nim w ciąże...

Polecane posty

Gość takatamjaxxxx

Nie jesteśmy razem. Spotykamy się od roku w zasadzie to co nas łączy to ogromna chemia, to, że rozumiemy się bez słów, jest nam razem dobrze, ale nie chcemy związku. W zasadzie to odpowiadało mi to do czasu. Coraz częściej myślę, żeby zajść z nim w ciąże. Możecie pisać jaka to jestem głupia, ale pragnę dziecka... :(

Gość KOKSUSEKPIK
idiotka z ciebie ale to już wiesz

Gość takatamjaxxxx
Ale chciałabym żeby to było jego dziecko ... Byłoby pewnie piękne, towarzyskie jak On ... myślicie, że co powinnam zrobić?

Gość kaffeteryjka
powiedziec ze chcesz dzidziusia i on bedzie dzlała;

Gość fsssssssssss
"jest nam razem dobrze, ale nie chcemy związku" taka między wami chemia i nie chcesz związku, ale chcesz dziecka??? - coś mi się wydaje, że ta chemia to tylko z twojej strony, a dzieckiem chcesz go po prostu zatrzymać

Gość takatamjaxxxx
oszalałeś .. nie powiem mu, że chce dziecko bo On mi powie, że: 1) jesteśmy za młodzi 2) szkoda mojej pracy (umowa śmieciowa) 3) nie damy sobie rady itd

Gość Artur z Płocka
"Byłoby pewnie piękne, towarzyskie jak On" - co za BEZDENNA GŁUPOTA ...

Gość fsssssssssss
nie masz kasy, nie masz pracy, jego też nie masz - myślisz, że jak zrobisz dziecko to wreszcie będziesz coś mieć?

Gość takatamjaxxxx
@fsssssssssss tylko, że to on się bardziej angażuje, to on namawiał mnie na związek.. jednak doszliśmy do wniosku, że dobrze jest nam jak jest. większość znajomych naszych i tak traktuje nas jak parę- spędzamy razem święta, sylwestra, każdy wolny czas, okazujemy sobie "uczucia" przy innych ... a ja czuję, że jest odpowiedni moment by zostać matką. on twierdzi, że na pewno kiedyś będę cudowną matką... KIEDYŚ

Gość takatamjaxxxx
mam kasę, mam pracę, mam swoje mieszkanie, bez kredytów.

Gość fsssssssssss
nie rozśmieszaj mnie

Gość htghfdh
wrobisz go w dziecko choc on nie chce, potem koles kopnie cie w dupe (i tu bedzie mial slusznosc) a ty mu bedziesz chciala z gardla wydzierac alimenty, choc on tego dziecka nie chcial. zalosna jestes. poza tym jak mozna decydowac za kogos w tak waznej sprawie? dziecko to decyzja na cale zycie deklu.