Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia__34

Odkryłam że była mojego faceta jest

Polecane posty

Gość Psycholi nie brakuje
A moze to ty ja sledzisz? Sa takie przypadki. ;) Czesto tak jest, ze obecna ma chore akcje i obserwuje byla nawet ja ta jest w nowym zwiazku.

Gość Psycholi nie brakuje
Lub ten twoj ma za duzo wolnego czasu ;) Jak facet z nia zerwal to po co mialaby robic jakies podchody? Wiekszosc lasek maja bylych w dupie. Mowic, ze ktos zostawil kobiete w ciaze bo cos z nia bylo nie tak i sie z tego cieszyc - bardzo nieladnie. Widac, jak trzesiesz sie o chlopaczka ;)

a może ten facet za bardzo się nakręca i myśli, że wszystko co ktoś pisze na forum kafeterii jest prawdą, może ta babka zwyczajnie żartowała a on się tak nakręcił że myśli iż ktoś tak strasznie za nim gania....to chyba on ma wyolbrzymione mniemanie o sobie, że myśli że jakaś kobieta biega za nim po jakiś forach...sam ma wyolbrzymione własne ego...i sam pewnie w niej się kocha a udaje że jest inaczej...sam niech się leczy z tego zakochania w niej..

Gość cipciak__
no dobzie, tylko żeby wśród takiego gąszczu wypowiedzi wiedziesz, że to ona, to niestety musiałaś jej program szpiegujący podesłać na kompa. tak samo ona tobie, żeby wiedzieć gdzie wchodzić. obydwie się na siebie nakręciłyście. przecież TO JEST CHORE ! a tylko to by wam dało pewność, że o was chodzi... pomijając to co ktoś napisał o jakiejś obserwacji w samochodzie. co się z wami ludzie dzieje? wali w dekiel?

Gość juliuszlibra
Oj widzę że ta psychopatka znowu ma różne nicki na twoim temacie buhahah Widzę tutaj pisanie nie na temat Dlaczego? Facet nic o tym nie wie a wy o facecie jej piszcie,autorka napisała że ktoś jej podał linki tematów tej psychopatki,sam jej nie szukała nie miała tej świadomości ,że tamta jest tak chora.

Gość Ja też widzę że tu grasuje
porzucona ex:o Śmieszne to jest :-)

Gość UlaKropkowska
A i dobrze niech widzi że ty wiesz że ona już wie hehehe. Biedulka może w końcu się odkocha i znajdzie kogoś i da wam spokój. Twój facet wiedział co robi zostawiając ją,szkoda że po przykładzie tego pierwszego wdał się z nią w związek,ale tak to jest człowiek uczy się na błędach i skąd mógł wiedzieć. Socjopatki dobrze kłamią i grają ,pewnie będąc z twoim facetem udawała kogoś kim nie jest,on to w końcu zauważył i uciekł,tak czasem bywa.

Gość UlaKropkowska
Doradzę jeszcze tobie autorko. Skasuj swoje nick na kafeterii i niech ta idiotka nie ma satysfakcji że cię tu może znalezc. Ale wtedy co ona zrobi ?chyba się zabije z tej nie mocy że nie może poczytać co robisz? co lubisz ? co się dzieje u was? Uważaj bo zacznie pod domem stać :p To może faktycznie aby śledziła cie na kafeterii.lepsze to niż stanie pod chałupą :-)

Widzę że temat się rozkręcił :-) No żal kobiety, żal tym bardziej że ma 32 lata i dwójkę dzieci na karku,powinna inaczej się zachowywać:-( dawać przykład dzieciom jak to robi prawdziwa matka,a nie żyć starą miłością ,widzę że dalej tu pisze i wmawia sobie że on ją kocha ,no brak słów na jej urojenia:-) a może niech tak myśli... jak ma to jej dać szczęście w swoim fatalnym życiu :-) Ma pstro w głowie co zrobić ,to nie moja sprawa tylko jej. Odpisze jeszcze tobie kochana że ja nie martwię się o M bo jestem pewna jego uczuć i nawet gdyby nam nie wyszło nie rozpaczałabym ,nie szpiegowała jego życia,bo jestem pewną siebie kobietą i wiem że takich jak on mogłabym mieć na pęczki nie uważam go za boga jak to ty masz w swojej pustej główce,byłaś za pewna siebie dlatego tak cierpisz .Pamiętaj nigdy w związku nie oddawaj się na 100% bo będziesz cierpieć,stara zasada:-) Jesteś głupia żyjesz przeszłością. Sama widzisz że coś jest z tobą nie tak skoro jesteś sama i nawet facet nie potrafi przyjść na spotkanie z tobą ... nawet się nie tłumacząc tobie:-) Aha dla jasności Ja nie mam tu tematu o nim,tylko o twoim zjebanym zachowaniu,wiec pisz na temat:) a nie tylko on i on :-) POWTARZAM zakończ przeszłość,dla twojego dobra.

Gość OdosobnioneJajca
Boże to faktycznie debilka skoro facet ją porzucił jak psa ,a ona dalej myśli że gość coś do niej czuje.Nie powinno jej się dawać kredek do kolorowania bo wychodzi poza obrazek. Poważny przypadek faktycznie.

Gość TO JA KINGA
Przecież zakończył związek:-) Zostawił jak kundla:-)

Gość Wez Acha juz skończ
się dalej ośmieszać:-)