Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrainKiller

Pytania i problemy (przeniesiony)

Polecane posty

W poprzednim temacie ktos podszył mi sie pod konto dlatego zakładam tutaj kolejny temat. Jesli bedzie pisał ponownie głupoty to po prostu ignorujcie. Postaram sie odpowiedziec na wasze pytanie i pomoc, ale prosze nie pisac naraz zebym miał chwile aby odpisac. Prosiłbym inne osoby, żeby nie starały sie odpisywac na pytania innych zeby nie zrobił sie smietnik. Jesli ktos chce poznac opinie innych osob prosze załozyc osobny temat.

też 40+ Masz pytanie to je zadaj nie chcesz pytac to nie pisz nic. Napisałem w temacie że postaram sie odpowiedziec i pomoc. Najlepiej jesli były by to pytania psychologiczne dotyczace zycia czy podejmowania trudnych decyzji. Nie tylko odpowiem ale postaram sie wyjasnic w czym rzecz i dlaczego dak uwazam.

Gość takaMALAjedna
zasilisz mi konto?

Kurde gadam sam ze soba. Czy to oznacza, ze trzeba isc juz spac? Rano mam spotkanie z Rutkiem. Mowil, ze ma problem, bo nie moze naciagnac moszny na sloik od majonezu i jego nowa dziewczyna nie jest zadowolona. Zyczcie mi powodzenia :)

Gość mam dość!
nie rozumiem ...chcesz by pisano opowiesci zycia ale czy nie przerosłoa cie moja opowiesc?! w tamtym poscie o oswiadczynach? wiem zrobiłam wiele błędów ortograficznych i innych ale odczytac sie napewno mozna i zrozumiec? chcesz ludziom doradzac po opisie 10 zdan? napisałm od razu wszysto by było jasne po co co chwila zaśmiecac forum...

Ale zrozum, ze nawet ja, psycholog, wysiadam przy tak gadatliwej pacjentce. Poza tym czardzuje 2 dirhamy od porady a juz ci odpisuje po raz trzeci. Wisisz mi juz 6 dirhamow!

Zauwaz ze ktos podszywa sie pod moj nick w tym temacie załozył konto z literówką i dalej spamuje. Napisz tu ponownie a odpowiem napewno i sprawdzaj nick czy ten koles sie nie podszywa pod moje odpowiedzi.

Gość mam dość!
myslisz ze nie wiem ki jestes jestes tą sama osoba wczesneij podszywałes sie podemnie psycholog i psychol to ta sama osoba ..jestem prawdziwą witch pożałujesz tego

Gość KSU z jabolem w ręku
wyruchać cię w dupsko moim brudasem?

Gość obda-żona
Ja mam pytanie natury egzystencjalno-moralnej: Czy obciąganie z połykem jest obowiązkiem dobrej żony?? Mój mąż twierdzi że tak ale ja się jakoś nie moge przełamać. On na razie cierpliwie czeka ale na dłuższą metę nie wiem co zrobić by uniknąć kryzysu związku. dodam że jesteśmy 1 rok po ślubie. Bardzo prosze o poradę.

Ja sam jestem podszywem mojego podszywa. Mam cos z glowa chyba. Podobno kazdy psycholog dostaje w leb predzej czy pozniej. Ide sie napic whisky. :(

Gość mam dość!
juz od początku myslałam ze jestes tą sama osobą ale miałam nadzieje jednak ze mi poradzi prawdziwy psycholog a nie prawdziwy psychol

Gość mam dość!
juz od początku myslałam ze jestes tą sama osobą ale miałam nadzieje jednak ze mi poradzi prawdziwy psycholog a nie prawdziwy psychol

Ludzie ratunku! Czy jest tu jakis ochroniarz na sali? Jestem nekany przez pacjentke, ktora w dodatku nie chce mi zaplacic naleznej sumy! Heeelp!

Gość mam dość!
hhha nie cche ci sie ...chyba spac ci sie chce ...wybacz to ze mam zdolnosci paranolmalne to nie moja wina a ty masz rozdwojenie osobowosci bo moja diagnoza jest taka

Gość obda-żona
Autorze, czekam na odpowiedź. Podszyw z dużym i zamiast malego L też może się wypowiedzieć - byle poważnie.

Gość takijaki]
nurtuje mnie cała moja osobowość i w ogóle, dużo by pisać, ale godzina już trochę za późna na rozpisywanie się, trudno

Obciaganie z połykiem czy bez nie jest niczyim obowiązkiem. To zalezy od waszych relacji i podejscia, dystansu, własnych preferencji. Rozumiem ze moze to kogos obrzydzac. Dla faceta moze to byc naprawde ważne. To kewstia tego czy dla niego potrafisz sie przełamac i sprostac jego oczekiwaniom. Jesli poswieca sie dla ciebie i uwazasz ze jest tego wart to sadze że tak. Jesli uwazasz że nie jest na tyle dobrym mezem żeby mu tak dogodzic to masz odpowiedz.

Mam jakieś rozdwojenie, kocham księży i zawsze we wszystkim im przyklaskuję, ale tez lubię świntuszyć, zwłaszcza o żeńskich narządach rodnych, czy powinnam się eksterminować, czy poddać naturze i poszukać sobie kochanka księdza? Dodam, że jestem bardzo brzydka.

Gość tu ta witch
jesli był bys prawdziwy psycholog to bys mi na tamto odpisal bo od tego sa psychologowie! nawet przy długich wypowiedziach bo tak poznaja pacjentów i co z tegoz e literówa, a co nie mozna uzywac dwóch komputerów...wiem ze piszesz z dwóch...i 2 przeglądarek...witch cie namierzyła

Gość obda-żona
Jest bardzo dobrym mężem i naprawdę chcialbym się przelamac ale nie potrafię :( Wzięłam mu kilka razy do buzi ale zaraz przerwałam bo mialam odruch wymiotny. A na samą myśl o finale w ustach aż minie dreszcze przechodzą. Na początku wystrczal nam klasyczny seks; potem przyszedł czas na rózn eurozmaicenia tylko tego jeszcze nie robilam. Mąż jest wyrozumiały ale coraz częściej mnie zachęca i widze że mu tego brakuje. Nie wiem co robić :(

Gość tu ta witch
tu mam dosc!jesli był bys prawdziwy psycholog to bys mi na tamto odpisal bo od tego sa psychologowie! nawet przy długich wypowiedziach bo tak poznaja pacjentów i co z tegoz e literówa, a co nie mozna uzywac dwóch komputerów...wiem ze piszesz z dwóch...i 2 przeglądarek...witch cie namierzyła