Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majajakaa

Wolontarat w telefonie zaufania

Polecane posty

Gość Majajakaa

Chcialabym od pazdziernika.zglosic sie jako wolontariusz w telefonie zaufania. Czy ktos z Was moze pracowal kiedys albo pracuje tam? Jakie wymogi trzeba spelnic i jak wyglada taka praca? Skonczylam prace.socjalna i zostal mi ostatni rok magisterki.

a po co chesz pracować za darmo? cwana ta instytucja, będziesz zapierniczać jak na etacie i nic z tego nie będziesz miec. ale jesli lubisz być ruchana to twoja sprawa

Gość poyyebana jestess
i przez tajkie ty idiotko potem biora losiow i licza na czyjas prace za darmo nudzi ci sie palantko jelopko jedna

Gość bsjwvejev
Jakie łosie. Dobrze ze nie mieszkam w Polsce bo widzę że wolontariat to wstyd. Sie nie dziwię ze moja bratowa prosto z Polski też ciagle mi wypomina że można pracować za darmo :D wieś z was wychodzi. Autorko: to da ci doswiadczenie, ja bym sprobowala

Gość Majajakaa
Ja studiuje dziennie, wiec o normalnej pracy.na etacie.nie ma mowy, a chcialabym zdobyc jakies doswiadczenie i pomoc jakos innym ludziom.

ciekawe co takiego zajmującego studiujesz że nie dałabyś rady. moja koleżanka studiuje dziennie i pracuje na etacie w biurze. przez takie "zdobywanie doświadczenia" tylko pokazujesz że można cię ruchać.

Gość jak macie dzieci
juz Cie jada niektorzy, bo dzis liczy sie kasa, a ktos, kto chce za darmo komus pomoc, tak po prostu, to juz idiota i dziwka, co sie dzieje z tym swiatem ? :o nie wiem jakie sa zasady, ale zaintrygowalas mnie, doswiadczenie wazna rzecz (ale wiekszosc i tak woli zarabiac, lepsza kasa a brak doswiadczenia, niz doswiadczenie i pomoc innym, ale baz kasy, nie stety ale widac to) powodzenia :)

Gość jak macie dzieci
niestety*

wolałabym nie mieć doświadczenia, niż potem pokazywać pracodawcy że pracuję za darmo :o wolontariat to niezła ściema, ciekawe czemu te cwaniaki nie zatrudnią kogoś na etat tylko szukają darmowej siły roboczej ;>

Gość jak macie dzieci
ale wolontariat albo jest tymczasowy, albo jesli na dluzej to nie w pelnym wymiarze. nie rozumiem takiego myslenia :o

Gość verritty
za darmo to sie mozna tylko zesrac

Gość verritty
jakos nie ma ogloszen -sklep , pralnia , tkalnia , fryzjer -zatrudni wolontariusza - za darmo tp tylko ketyn zapiernicza

Gość jak macie dzieci
haha ale to nie bylby wolontariat :D:D:D co Ty piszesz dziewczyno (?), wolontariat polega na pomocy ludziom lub zwierzetom, owszem, zaraz mi napiszesz, ze to bylaby pomoc wlascicielowi sadu :D ale to nie to samo, nie szukaj dziury w calym :D bo idac tym tokiem rozumowania mozna zaczac pieprzyc, ze wolontariat w markecie na kasie, na rynku na straganie... a to nie o to chodzi, nie o to autorka pytala :o

Gość verritty
naprawde nie warto robic nic z a darmo- owszem pomaganie ludziom i zwierzetom to slachetna rzecz i to jest prawdziwy wolontariat godny pochwały -ale firmy komercyjen zjeby kanalie -szukaja frajerow co beda zapylac za darmo- a jako wyplate referencje-Raz jakis portal szukal dziennikarza wolontariusza -obiecywali ze po 5 lub 6 miechcch bedzie etet i pensja -cieakwe czy znalezli jelenia ?a raz jaks agencja reklamowa szukala wolonariusza opywrutera- oferowali wynagrodznie w postaci referencji po nie mniej niz 4 miesiacach pracy -dla takich skurwieli nie warto kiwnac palcem -przeciez pracuje sie dla kasy tylko i wyłacznie

jak macie dzieci, ale to przecież tylko sprytny sposob różnych instytucji żeby nie zatrudniac pracowników, nie płacić im pensji, a wszystko to pod płaszczykiem dobroci i szlachetności :o nie wiem jakim trzeba byc jeleniem żeby łyknąć te bajeczki i zasuwać za darmo bo nie łaska kogoś zatrudnić

Gość verrittia
mnie obchodzi tylko kasa

Gość etiopdda
up

Gość pothentilla
hahha