Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjopejka123

Co robić??? - prosze o rady!!

Polecane posty

Gość kasjopejka123

Witam, Sprawa wygląda tak...mój ojcec to njajwiększy skurczybyk jakiego ziemia wydała:(( Rodzice mieszkają razem ale jakby osobno - każdy w swoim pokoju...oboje rodzice pracują..tyle że ojcec ma prawie 3 razy więcej niż mama - a każe jej płacić wszystko po równo..ona ma 1300 zł:( NO i teraz wynikła taka sytuacja - debetu mama już nie ma:(a do wypłaty dwa tygodnie - ona musi jeszcze zapłacić ponad 600 zł plud to co na życie... No i chce wziąć kredyt...2000..tyle, że ja mam odłożone pieniądze - sytuacja w mojej firmie nie jest wesoła..więc odkładam wszystko co się da gdybym nagle musiałą iśc na bruk... I teraz zostaje pytanie - dać mamie pieniądze, żeby nie brała kredytu...czy mysleć o swojej przyszłości:( Męża nawet się nie pytam - bo bedzie afera - oczywiście powie - Twoje pienadze rób z nimi co chcesz..ale wiem, że ma za złe mojej matce, że dalej zyje z ojcem..i mnie wykańcza psychicznie... Ochh..myślałam, że rodzice to będzie moje wsparcie - psychiczne a tymczasem to ja musze mysleć za mamę..dbać o nią... Ona ma dopiero 50 lat:(

Gość wtwqg
Masz męża masz swoją rodzinę. Matka sobie poradzi.