Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szrups

Jest mi wstyd. Paweł Kukiz.

Polecane posty

Gość szrups

Nie oglądam programu Wojewódzkiego bo uważam go za chama i prostaka (zdania nie zmieniłam), ale wczoraj zerknęłam w związku z tym, że gościem był P. Kukiz. Pomijam już kijową formułę programu i K.W., który jest idiotą do potęgi, ale jest mi wstyd, bo jedynie wczoraj miałam okazję od początku do końca wysłuchać tego, co Kukiz ma do powiedzenia. Dałam się nabrać na propagandę, łyknęłam łatkę, jaką przypięły do niego mainstreamowe media, nabrałam się na to, kogo z niego zrobiły. Autentycznie mi wstyd :o A wy o oglądaliście? Co sądzicie o Kukizie?

Gość anastazjowapieknaja
Powiedział to co myśli

Gość ja go popieram
w calosci.

Gość szrups
No właśnie jak go wczoraj posłuchałam to też się z nim zgadzam w 100%. Zasugerowałam się jak idiotka tym, co podano mi w mediach - wypowiedzi wyrywkowe, wyrwane z kontekstu, mające na celu wypaczenie jego poglądów, osoby.

Gość ja zawsze myślałam tak
jak Kukiz - wybory w Polsce to fikcja. Dlatego nigdy na nich nie byłam.

Gość wodzu prowadź
po jasną cholerę ten Wojewódzki zaprasza gości do swojego programu skoro nie pozwala gościowi się wypowiedzieć ? zadaje pytanie i za chwilę zmienia temat albo chce zakrzyczeć gościa, tak też było w programie, w pewnym momencie myślałem, że Kukiz jebnie Wojewódzkiego , kurcze, odważny jest ten Paweł i powiedział prawdę o tym co się dzieje w Polsce i tak może być, że po zmianie opcji politycznej Wojewódzki straci ten swój program i kolesie nawet nie pomogą, Brawo Paweł, ja bym się bał powiedzieć o tym publicznie.

Gość tak sobie to tlumaczcie..
ale wiecie na czym polegaja jednomandatowe okregi wyborcze??? wiecie,ze po wprowadzeniu czegos takiego zostana w PL 2 partie ,czyli wojna pis i po bedzie prowadzona zawsze?

Gość szrups
Bał byś się? :D Ee tam. Większym problemem byłoby chyba to, gdzie w przestrzeni publicznej chcieliby CIę wysłuchać :D Tak jak powiedział Kukiz - pisze do Gazety Polskiej i Uważam Rze, bo nigdzie indziej go nie chcą, bo to niezgodne z propagandą. Obczaję zaraz tę jego stronę zmieleni.pl I podpiszę się pod tą ordynacją, zastanawiałam się nad tym kilka dni ale po wczorajszym nie mam już żadnych wątpliwości.

tak sobie to tlumaczcie.. To co, lepiej aby w rządzie siedziało debilne PSL???

zapraszani sa po to by Wojewódzki mógl sie na naich tle lansować...jaki on byl dumny ze sie zna z P.Kukizem..na każdym kroku porównywał go do siebie...ze ten sam wiek ze razem pili....Paweł Kukiz ma racje z tym ze nalezy zmienić system... Znam kilku polityków osobiście...nie chwaląc sie i to co sie dzieje w ich rodzinach to koszmar...zastraszanie lub lizanie tyla przewodniczącemu by tylko z partii a co z a tym ze stołeczka wylecieć....

Gość szrups
To co, lepiej aby w rządzie siedziało debilne PSL??? Nie rozumiesz co to JOW??? Właśnie o to chodzi, żeby nie było żadnego debilnego PLS, PO, PiSu i kogo tak jeszcze chcesz. W tym właśnie sens.

szrups to była odpowiedź na post 9.05 :P Ja wiem o co Chodzi Kukizowi i w pełni go popieram.

Gość szrups
AAA, przepraszam, nieporozumienie :P Podpisałaś się pod tą jego petycją Iftar?

To co, lepiej aby w rządzie siedziało debilne PSL??? Nie,ale nie chce by po wsze czasy powstal monopol PIS PO bo to beda czasy wiecznej wojny w polsce i nic dobrego z tego nie wyniknie.

Wieczną wojnę to już mamy. I nic poza nią. A ja bym chciała zyc w normalnym państwie.

Dyscyplina klubowa powinna być zakazana ustawowo. Zresztą narusza ona konstytucyjne prawo do własnego zdania. Poza tym ludzie głosują na swojego przedstawiciela do sejmu i senatu za to jakie ma poglądy i co sobą reprezentuje. Więc po przez głosowanie niezgodne ze swoim sumieniem naraża zaufanie wyborców. A po zniesieniu dyscypliny, kolejnym krokiem powinno stać się odpowiedzialność cywilno-prawna za głosowanie inaczej niż w wyborczych obietnicach. Bo dziś delikwent się może tłumaczyć, że prezes mu tak kazał. A jak by nie patrzeć to poseł jest dla ludu, a nie lud dla posła

Gość nic nie rozumiem o co chodzi
nie wiem jaką łatkę jakie medie przypieły jakiemu kukizowi to jakiś śpiewak?

Wieczną wojnę to już mamy. I nic poza nią. A ja bym chciała zyc w normalnym państwie Dotąd,gdy w Polsce Tusk i Kaczyński będą mieli realne szanse wygrania w wyborach,dobrze nie będzie. Dotąd gdy w opozycji bedą PAlikot,Sld czy inne Korwiny dobrze nie bedzie. Nie iść na wybory,pokazać im co myślimy o calej tej klasie(braku klasy)politycznej.

Gość wodzu prowadź
to nie jest tak, jak powiedział Wojewódzki w swoim programie o Polakach, że Polacy są głupi i głupole, i nic nie rozumieją co się dzieje, na to Kukiz powiedział aby nie obrażał Polaków a głosować w wyborach należy aby pokazać, że ma się własne zdanie

Gość girlandiaa
soryy ale czym wy się tu podniecacie??Ten kukiz zachowuje się jak jakis fanatyk który ma obsesję maniakalną. Jak to wczoraj widziałam to nie mogłam uwieżyć, wspolczuje jego żonie i otoczeniu który musi znosić takie ataki :-(

Gość fressn
A tak btw. to juz lepeij płacic na dwie partie niż na całe stado nierobów.

Gość moze wojewudzki nie wiedział
ze Kukiz śpiewa faszystowskie piosenki tu macie wiązankę gloria.tv/?media=328765

kukiz kiedys za czasów cyckow tworzył fajne piosenki z jajem ale dosadnie opisujace rzeczywistosc teraz cos mu sie poplatalo.

Gość maniooo ciekawskiii =)
On był jest i pozostanie z lekka szurnięty. Zawsze miał skłonność ku prawicy, ale alians z PO, to była żenada, tym bardziej, że tak długo trwał. On jest politycznie naiwny i z tego nie wyrośnie. Jest dla mnie mało wiarygodny, ale jakoś tam, go lubię. Co do jow, to mnie to się generalnie podoba. Owszem zostaną dwie partie i właśnie o to chodzi, bo wówczas sytuacja się wyjaśni. Kto wygra będzie jednoznacznie odpowiedzialny, bez żadnych aliansów, koalicji i tak dalej. Ludzie, którzy chcą by życie polityczne biegło sobie spokojnie, którym żywiołowe spory polityczne kojarzą się z wojną, może dogodzić tylko jakaś dyktatura, państwo totalitarne, a la PRL, gdzie władza tuszowała wszelkie spory polityczne, społeczne napięcia, które zawsze występują. Różnorodność partyjna, jest czymś zbędnym i szkodliwym. Najstarsze demokracje, czyli USA i UK, doskonale sobie radzą z dwiema partiami i swoją potęgę osiągnęły właśnie w systemie de facto dwupartyjnym. Im więcej partii, tym większy chaos. Skrajne idee, ideologie, w ogóle nie są potrzebne i dobrze, gdy nie są politycznie w sposób wymierny reprezentowane. W Polsce partie stały się firmami wręcz rodzinnymi, koteriami, spółdzielniami, czego najlepszym przykładem jest PSL, który nie ma niczego wspólnego z historycznym PSLem, któremu nawet butów nie miałby prawa czyścić.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Kto, ja? Ja nie tyle popieram jego, co idea jow zawsze wydawała mi się sensowna.