Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hesferas

Randka z dziewczyna - pomoc

Polecane posty

Witam Serdecznie, Mam na imię Maciej. Spotykam sie z dziewczyna. Byly dopiero dwie randki ale troche lipa bo nawet pocalunku nie bylo. Dzisiaj chcialbym to przełamać, być może bedzie okazja żeby ją podwieźć w jedno miejsce. (Juz raz ją podwozilem, myslalem, ze dostane buziaka ale nie dostalem :( ) Jak zrobić aby dzisiaj dostać od niej tego buziaka wkoncu ?

Gość no rzeż w mordę
To samo z siebie musi wyjść, ale powinieneś trzymać rękę na pulsie i ewentualnie sam zaatakować z przyczajenia.

no wlasnie samo powinno wyjsc. czyli chyba raczej nie spytam zeby dala calusa bo sie osmiesze ?

Gość wsdwc
najpierw ja przytul

Gość no rzeż w mordę
NIE! Popełnisz największy błąd, żadnego pytania się, pocałunek ma wyjść sam, najlepiej z Twojej inicjatywy.

Gość ZAPROŚ GESLEROWĄ
to zazwyczaj działa w ten sposób, że ty łapiesz ją wzrokiem, przytrzymujesz tę chwilę i jak zadziała magia atmosfery to na pewno ona sama da sygnał, że ma ochotę na przytulenie albo pocałunek. nie trzymaj sztywnego fasonu, bo to czuje się na odległość i raczej śmieszy niż przyciąga romantyzm. pełen luz chłopaku :)

Gość daj zdjęcie w kolorze bez
a czemu ty w szkole nie siedzisz i nie nabywasz cennych wiadomości?

Dzieki za rady. :) W pracy siedze, stary juz ze mnie chlop a takie pytania zadanie. No ale coz, dzieki za wsparcie