Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusianmaa

Jestem bez pracy zaszłam w ciąże

Polecane posty

Gość alusianmaa

dodatkowo będę samotną matką mam do was pytanie czy powinnam się zgłosić do mopsu po jakąś zapomogę czy raczej nie mam co liczyć proszę pomóżcie bo nie mam o tym zielonego pojęcia?

Gość alibkakaksjs
jak nie masz dochodu mozesz cos dostac. ja bez pracy maz tez.Mamy dziecko. i mops moze nam da sto zł na opal.

Gość naturalna blondynczka...
Idz i zapytaj w swoim MOPS-ie :)

Gość naturalna blondynczka...
Na miano samotnej matki zaslugujesz wtedy, gdy ojciec dziecka jest nieznany albo nie zyje. Jesli jest inaczej, czyli dziecko ma ojca, ktory ma sie dobrze, to powinnas najpierw wystapic o alimenty na dziecko, a potem deopiero udac sie do opieki.

Gość gdfdfsd
możesz założyc jakąkolwiek działalność gospodarczą i opłacić 1 miesiąć najwyższe skladki chorobowe tj. ok 3 tyś i potem przez pół roku zus ci wypłaci 7 tyś macierzyńskiego miesięcznie; ja bym tak zrobiła; tylko szczegóły musisz sama znaleźć

Gość kucyk pony
Dogadaj sie z wlascicielem jakiejs firmy aby Cie zatrudnił fikcyjnie, bedziesz miala ubezpieczenie i maciezynski. Albo zarejestruj wlasna dzialalnosc gospodarcza. To jedyne 2 wyjscia aby dostac jakas rozsadna kase i miec ubezpieczenie.