Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingu

Mój chłopak chyba mnie zdradza! Pomocy!

Polecane posty

Gość Kingu

Mój chłopak jest taki że lubi pić. Teraz też go nie ma bo od wczoraja nie wrócił do domu. Sprawdzałam jego tel i miał mnóstwo nie podpisanych nr i takich podpisanych żeby mi się w oczy nie rzucały. Sprawdziłam i co się okazało? Ma 4 numery do dziewczyn.. Jeden nr jest z miejsca pracy,drugi z miejsca gdzie mieszka jego zonaty kolega z pracy a 2 pozostałe to nie wiem. On cały czas mnie bezczelnie okłamuje. Może macie jakieś pomysły jak go sprawdzić?

Gość a powiem
napisz sms pod te num jako on sprowokuj do sms-owania i wyjdzie

Gość Kingu
Pisałam wczoraj pod te 4 numery i nic! Rzadna się nie odzywa,to dziwne.. Może kupić drugą kartę i jak bd pił to pisać w imieniu jakieś dziewczyny. To może wtedy się wyda co robi po pijaku

Gość Kingu
Jest jakiś sposób żeby go sprawdzić?

Po co sprawdzać? Masz zamiar marnować sobie życie u boku kolesia, który pije czy chcesz robić za Matkę Teresę i go z tego wyciągać? Nawet jeżeli namierzysz właścicielki/właścicieli nieznanych numerów na zawsze pozostanie w tobie niepewność czy aby on cię nie zdradza itd. Nie odbudujesz w pełni zaufania (o ile je do niego masz). Bierz lepiej nogi za pas i układaj sobie życie od nowa.

Gość te, że ma numery telefonów
to przecież nic nie znaczy. Koleżanka/kolega z pracy- może coś trzeba poprawić w jakimś projekcie na jutro czy coś( nie wiem co to za praca) Brak zaufania to częsta przyczyna rozpadów związków. Ty zaczniesz naciskać on się będzie zamykał aż w końcu nie wytrzyma i odejdzie a później się okaże, że był Tobie cały czas wierny.

Gość Kingu
On pracuje przy dociepleniach,elewacjach itp. Nie ma możliwości że te nr to jakaś pomyłka. . . Czuję do niego nienawiść. Od wczoraja mam do niego zero zaufania. . . . Z resztą zawsze przysięgał że jestem jego jedyna. A tu co? 4 nr do lasek ? I to 1 z miejsca pracy? To napewno coś znaczy. . . . .

Gość jak ma się numer telefonu
kobiety to już oznacza zdradę? to szybko wykasuje numer mamy i siostry!!!!

Gość Kingu
To nie są nr sióstr i mamy. Siostry ma normalnie podpisane. . .

Gość a jak to jest podpisane?
imię i nazwisko, czy przezwisko czy coś w stylu misiaczek czy coś?