Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz taktaktak

Spotykam się z zajętym facetem. Chce go odbić

Polecane posty

Gość buquile
Hej Polly84 :) Już ci pisałem że logika i przyczyna-skutek jest wszędzie taka sama :D

Gość cipciak__
to faceci nauczyli kobiety kurewskości. nie tak? :)

krisss, dobrze ci się układa bo ta dziewczyna daje ci dupy? inaczej pewnie od razu byś ją kopnął w dupę, no chyba żeby dobrze gotowała i stawiała jakieś przyjemności, wtedy byś ją łaskawie trzymał i miał na boku jakieś pukadło :o haha na pewno ci uwierzę że jej nie zdradzisz. sama słyszałam takie zapewnienia nie raz i już wiem że koniom i facetom się nie ufa. jacy faceci po przejściach? chyba masz na myśli to, że im żal, że naiwna darmowa dupa sobie uciekła bo przejrzała na oczy? fdgfd - nie znam takich kobiet. jeśli nawet, to jest to zmiana partnera, a nie ruchanie się z kim popadnie i oszukiwanie, jak wy to robicie

Gość krisss
ja piernicze- mozesz nie wierzyc, ja pisze jakie mam podejscie, a co do tego drugiego to faceci tez maja uczucia i jak laska obiecuje zwiazek, a pozniej okazuje sie ze chciala sie tylko pobawic, a zwiazala sie z kims kto ma wiecej kasy to chyba jest nie do konca w porzadku

Gość phiphiiii
część facetów nie może przeżyć, że dzięki antykoncepcji kobiety mogą mieć radosny seks bez zobowiązań. Tak tak, ryzyko ciąży niby zawsze jest, ale jak by na to nie patrzeć znacznie mniejsze (jak się uważa to naprawdę trzeba mieć gigantycznego pecha) niż wtedy gdy tej możliwości nie było. I obraza, że jak to już nie tylko oni mogą skakać z kwiatka na kwiatek bez konsekwencji i nagle pojawia się gadka o "łatwych kobietach" bla bla bla. Kurcze jak by faceci byli porządni to by "łatwych kobiet" nie było.

Gość 879078
cipciak__ kobiety w większości miały kurewską naturę tylko ukrytą

To tak jest, jak się nie ma innych ambicji, jak tylko wyrywać zajętych samców. Za takie sukcesy powinno się rozdawać nagrody specjalne. A rola faceta sprowadzona będzie do ^^ pucharu przechodniego^^.

krisss, różni tacy też mi opowiadali o swoim "podejściu", wiec dzięki ale juz nie wierzę w bajki. jedyne "uczucia" jakie mają faceci to głód i podniecenie, nie wymyślaj więc. a wy to się nie bawicie? chcecie sobie po prostu ruchac gdzie się da. a kobieta szuka po prostu najsilniejszego samca, który da jej zdrowe potomstwo i je utrzyma w razie czego. bo wy to niby jesteście uczciwi i nie chodzi wam o ruchanie i zapładnianie (pozostałość ewolucji) wszystkiego co nie ucieka? po to jesteście żeby się wami bawic, w sumie dziękuję tamtym skurwysynom że mnie oświecili bo pewnie dalej byłabym naiwna

Gość krisss
ja piernicze- nie musisz mi wierzyc i wspolczuje ci, ze wokol takich facetow sie obracasz, miejmy tylko nadzieje ze takich kobiet jak ty nie ma zbyt wiele

Gość My porządni mężczyźni
chcemy porządne kobiety do zakładania rodziny a nie jakieś puszczalskie!

Gość cipciak__
tak, to gdzie się ukryła natura facetów, którzy mając partnerkę szukają niezobowiązującego lizania stóp, sympatycznego pukania, czy trwałej relacji przyjacielsko-erotycznej na odp. portalach? i w choooy takich kutasów jest. oczywiście mogą tylko między 17-21 stycznia, albo co 2 weekend. a z radością mogą też zabawić się w caritas i przysponsorować jakąś bidulkę za obciąg z połykiem. wszystko można uwieńczyć pięknymi zdjęciami z lotu ptaka. to tak just 4 fun, małe urozmaicenie. ale podziwiam, o takkk, bo jednak trwają przy tej swojej stałej partnerce. nie rzucają dla innej, nie robią kuku. zawsze wracają w jej objęcia. how romantic. to tylko baby są kurwami, czyhającymi na samtza - bardzo takiego bidulka zagubionego w terenie :( nosz kurwa, busole mu do jajc uwiązać - żeby trafiał tylko do dziupli swej pani.

ja pierniczę: matko, behawioryzmem wieje... troszkę jednak różnimy się od zwierząt. Co do tematu- dla mnie "odbijanie" (i co to w ogóle za określenie, odbić to można piłeczkę...) powodem do dumy na pewno nie jest. I facet to nie kłoda bezwolna, żeby się rzucał na wszystko co udostępnia swoje wdzięki. Zawsze się znajdą ładniejsze, młodsze, mądrzejsze- tylko jak ktoś mam w miarę ułożone w głowie to choćby ósmy cud świata przed nim stanął pewnych rzeczy po prostu nie zrobi.

Gość krisss
polly84- dokladnie tak

krisss - wydaje mi się, że studenci, ludzie po studiach, pracujący w zawodzie to normalne środowisko? z twojej perspektywy to dobrze że inne kobiety są nawine bo nie mielibyście co ruchać. cipciak__ - bo z naiwną żoną mu wygodnie, bo ugotuje, posprząta i przypilnuje dzieciaków :o My porządni mężczyźni - sorry ale twój nick to oksymoron Polly84 - chciałabym żeby faceci różnili się od zwierząt, ale oni przecież tylko szukają okazji do zdrady, albo czekają że jakaś dupcia się przed nimi rozłoży, z czego by chętnie skorzystali

Gość krisss
ja piernicze- mi wystarczy moja dziewczyna, nie szukam gdzie indziej

ja pierniczę: Oooj demonizujesz, albo strasznych kretynów spotkałaś na swojej drodze..., a w takim przypadku nie dziwię się, ze masz takie zdanie. To samo jest przecież u kobiet- są laski, dla których na obecnym etapie życia ważny jest seks, zabawa i przyjemność i też bawią się facetami.

Gość phiphiiii
"To samo jest przecież u kobiet- są laski, dla których na obecnym etapie życia ważny jest seks, zabawa i przyjemność i też bawią się facetami. " niby tak, tylko skala zjawiska jakby inna a i ocena społeczna też zupełnie różna w zależności od płci. Przytoczone powyżej powiedzonko o psie i suce najlepszym dowodem.

Gość buquile
Do wszystkich kolegów obawiających się o lekkie prowadzenie i zdradę kobiety. Skoro nie ty nie jesteś w stanie utrzymać jej przy sobie, to znajdź sobie taką, która sama nie będzie chciała odejść. Bo z kobietami jest podobnie jak z tłumaczeniem: albo piękne, albo wierne.

Gość krisss
ja poki co sobie taka znalazlem:)

"niby tak, tylko skala zjawiska jakby inna a i ocena społeczna też zupełnie różna w zależności od płci. " I tu się zgodzę- po takich samych "wyczynach"- facet zostanie nazwany luzakiem korzystającym z życia i nabierającym doświadczenia, a kobieta- dz...ką. Tylko widzisz- kobieta nie pójdzie się chwalić wszem i wobec ilością facetów, których miała w łóżku...

Gość cipciak__
tak, typowe mężowe :) lepiej, ci w związkach też się ustawiają, bo wygodnie, a za plecami brykają gdzie popadnie. to nie przeszkadza im w planowaniu przyszłości ze swoją gąską. potem się rodziny zakłada. nie ma co, to jest dopiero solidny fundament..gdzie przecież nie więzi nikogo żaden węzeł.. droga wolna, a oni i tak wybierają swoją wygodę i życie w kłamstwie. chyba gorsze od kurewstwa żonatych :)

I jeszcze jedna mądrość ^^ ludowa^^. Jeżeli zdradzi mąż, to jest tak, jakby ktoś splunął z domu. Jeśli żona zdradzi, to tak, jakby ktoś napluł w dom. - coś w tym jest, taka ^^ subtelna^^ różnica.

Gość wwwwwwwwwwww
jesteś zwykłą dziwką, ktora musi zabierać sie za czyichś facetów żeby kurva sie dowartościować :O pewnie masz jakieś skrzywienie bo Cie starzy laczowali całe dziecinstwo :O

Gość v ,sbv,wsmvs
kriss czy to nie Ty się wczoraj chwailiłeś jak to na dziwki chodziłeś!

Gość krisss
tak, ale jak nie mialem jeszcze stalej kobiety

Gość v ,sbv,wsmvs
pierdu pierdu, dziwkarz zawsze będzie dziwkarzem, I co te dziwki Ci Twoja kobieta tak wspaniałomyślnie wybaczyła? Czy nie ma pojęcia ,że z dziwkarzem żyje?

Gość krisss
pisalem wczoraj, ze przeciez oczywiste ze sie nigdy nie dowie, ja tez sie przeciez az tak nie interesuje z kim sypiala przede mna, ale w zwiazku jestem wierny, bo wiem jak dlugo mi zajelo zdobycie kobiety

Gość i takich co mają co chwila
inną kobietę i ją zdradzają z jeszcze innymi kobietami to wybieracie. A jak facet nie miał jeszcze żadnej to już na starcie skreślony.