Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgghhfsa

dwa dni temu rozcielam palec, dzisiaj odwinelam plaster i jestem przerazona

Polecane posty

Gość dgghhfsa

palec jest bialy jakby odmrozony, odparzony . Co to moze byc. Palec rozcielam dwa dni temu, zdezynfekowalam, przykleilam plaster z opatrunkiem, dzisiaj odwinelam a to jest cale biale.

Gość wsdwc
nie dochodziła krew przez to jest biały teraz tylko amputacja

Gość O co lotto?
Chodź bez plastra powietrze,będzie dochodziło do rany i szybciej się zagoi,bo tak to powietrze nie dochodziło

Gość ja tak mam zawsze
ale nigdy mnie to nie zastanawiało jak myłaś ręce to pewnie plaster zamókł i stanowił mokry okład, rozmiękczył skórę i dlatego jest jaśniejsza możesz teraz trochę "przewietrzyć" palca a jak planujesz coś nim gmerać to nałóż świeży plaster i się nie przejmuj, jak zmoczysz plaster to możesz potem nałożyć nowy

Gość klaudia1617
zalezy jak gleboka jest rana, jezeli stracilas duzo krwi zawinelas i teraz jest bialy to moze byc martwica

Gość ukiollkjaaaa
w jaki sposób chodziłaś dwa dni z opatrunkiem? to palec u ręki? biała skóra robi się też jak jest cały czas wilotno, może tak było w Twoim przypadku, tzn.myłaś ręce dostała się woda obserwuj, gdyby krew nie dochodziła to by raczej siniało i ciemniało i przede wszystkim chyba byś czuła że coś jest nie tak