Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena132654

Jakie opony na zimę??

Polecane posty

Hej. Mam komplet opon uniwersalnych i zastanawiam się czy mozna jeżdzić na nich zimą?? W zeszłym roku też takie miałam i byłam bardzo zadowolona. Podobno zmieniły się przepisy i nie wiem czy będę mogła je wykorzystać czy muszę kupować zimówki? Może ktoś się na tym zna??

Gość zew ryczacej gesi
zobaczy sie bo mam terz takie opony a wszystko przez platformę

Gość irek6
Jeżeli zależy Tobie na dobrym potraktowaniu, czyli dostaniesz odpowiedź na każde pytanie dot. opon, to ja polecam sklep internetowy www.oponypremium.pl - osobiście kupuję tam hurtowo używane opony i jest naprawdę super.

Gość artekkk
Wiele lat jeździłem na droższych oponach premium. Po namowie znajomego przeszedłem na Paxaro ogumienie. Zamawiał kumpel sobie te opony i była jakaś promocja, więc powiedziałem, czemu nie. Od tej pory niezawodne. Byłem naprawdę zaskoczony na plus. Agresywny bieżnik, trzyma się na błocie, zmiennych warunkach atmosferycznych. Opona jakby idealnie przystosowana do polskich warunków występujących na drogach. Bardzo, a to bardzo uniwersalne rozwiązanie. No i oszczędności znaczące. Ja przez przypadek trafiłem na te opony, ale teraz świadomie polecam. Jak chcesz wiedzieć więcej to zajrzyj na www.oponypaxaro.pl

Gość variusz
Na zimę to tylko zimowe! Warto kupić Michelin ALPIN 5 - sam je zamówiłem w tym roku po 224zł za sztukę. Kolega mi polecił czeski sklep internetowy http://www.aaaopony.pl Ceny u nich są naprawdę korzystne, a wybór ogromny.