Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusiaaaaa

Widziałam wczoraj jak dokuczano publicznie kobiecie w ciąży!!

Polecane posty

Gość pusiaaaaa

Szedł jakiś metal z jakaś dziewczyną w gotyckiej sukni w glanach, oboje nie tacy młodzi, gdzież z 23 lata na oko i podchodza do rozkładu jazdy na przystanku i patrzą na niego, obok nich stała kobieta w ciąży i ta gotka metalówa patrzy na nią i mówi "zawsze chciałam kopnąc z glana kobiecie w ciąży w brzuch, to by było takie złeee hihi" i sie śmieje z tym metalowcem a po chwili doskakuje do babki w ciąży i "ZJADŁABYM BĘKARTA Z TWOJEGO BRZUCHA! MIĘSKO MNIAM MNIAM!!" i sie śmieje ten metal też a ta babka w ciązy zażenowana :-o i nikt nie reaguje ani jej nie broni. :-o co sie dzieje z tym światem...

Gość lajlana
Sądząc po twoim bulwersie wnioskuję, że jej pomogłaś, czyż tak? :D

Eee tam, od słów do czynów daleko :) pewnie że źle że tak powiedziała, al nie wiadomo jak by postąpiła gdyby realnie ktoś podszedł do tej kobiety i zaczął kopać w brzuch :) Mogloby sie czasem okazać że cywilną odwagę ma większą niż ci wszyscy inni, którzy stali wokół i bez niczego sluchali jej głupich tekstów.

Gość pusiaaaaa
nie pomogłam i nie zareagowałam, tu mnie masz.

Gość efwdwe
marne prowo

Gość lajlana
'' i nikt nie reaguje ani jej nie broni. co sie dzieje z tym światem... '' no więc masz odpowiedź na to co się dzieje z tym światem , bo każdy patrzy tylko na innych a sam daje dupy będąc świadkiem takich akcji

Gość pusiaaaaa
no ale to nie jest normalne taki brak reakcji, jak tez dałam tutaj dupy przyznaje. Tyle że jedna osoba mogło tez paśc ofiara drwin jakby zareagowała, co innego jakby zareagowali wszyscy i mrocznej pani zrobiłoby sie głupio :)

Gość ładna brunetka89
trzeba było powiedzieć, że jej matkę często ktoś kopał w brzuch z glana, gdy była w ciąży, bo ma zjeebany ryj i jest upośledzona :classic_cool:

Gość lajlana
Wiadomo, że w '' kupie siła '', bo kupy nikt nie ruszy. :D Wątpię też by to mroczne towarzystwo mówiło to na serio, ale co by było gdyby faktycznie sytuacja była poważna? Każdy patrzy na każdego, chowa głowę w piasek i udaje, że nie widzi. Smutne.

Gość Numer osiem
ja na pewno bym cos powiedziala bo mam ciety jezyk na takie chamstwo..chocby "idz brudasie wypierz swoje czarne lachy nim sie zblizysz do pani w ciazy".... ;) wiem bo z dwa razy zareagowalam na takie cos, oczywiscie udalo mi sie bo wcale nie bylam mocna, w sensie, denerwowalam sie i prawie ze plakac mi sie chcialo, bo na takie chamstwo tak reaguje