Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam boo nie wiem

Dziewczyny pomożecie to rozwikłać?

Polecane posty

Gość pytam boo nie wiem

Wiem, ze mnóstwo takich tematów juz powstało, że sie powtarzam... mimo to ryzykuje i was pytam. Czy możliwe jest odczuwanie objawów zaplodnienia 4 dni od owulacji... nic sobie nie wmawiam, nie jestem zdesperowana i nie będę załamana jak nie będę teraz w ciąży... pytam bo na prawde czuje sie dziwnie od wczoraj. Kują mnie jajniki, boli brzuch i tył pleców. Dzisiaj zjadłabym konia z kopytami... wczesniej malo jadlam... i ten ból glowy, wczoraj i dzisiaj... Nie wkręcam sobie tego, tak się czuje, myslę jednak racjonalnie że gdybym jednak "zaskoczyła" to chyba za wcześnie na takie objawy. Czy któraś tak miała i była w ciąży? Proszę o odpowiedzi bez złośliwości.

Gość tempa strzałaaaa
kurcze lepiej sprawdź szyjkę macicy, no i wsłuchaj się w swoje ciało, bo może to już poród się zaczyna i jeszcze za późno do szpitala pojedziesz

Gość pytam boo nie wiem
No i wiedzialam ze tak bedzie... Podejrzewam jednak że to ty jesteś tępą (nie tempą) strzałą skoro masz problem ze zrozumieniem zdania : "Proszę o odpowiedzi bez złośliwości"

Gość autorko droga
no ale jak powstrzymac sie od złosliwosci skoro zadajesz takie pytanie? wytłumaczę ci to tak,nawte jesli do szlo do zaplodnienia to na pewno jeszcze nie bylo zagniezdzenia !a objawy o których piszesz to uwierz matce 3 dzieci ,ze pojawiaja się dużo później i nie znam takiej kobiety ,która odczuwałąby objawy zapłodnienia

Na dobrą sprawę wiedziałam,że jestem w ciąży w 3 tygodniu,ale nie dlatego,że miałam jakieś objawy-po prostu wiedziałam. Wmawiasz sobie te objawy, jak nie robisz tego świadomie,to po prostu podświadomość płata Ci figle. Poczekaj ze dwa tygodnie i idź na betę lub do dobrego gina-u mnie na sprzęcie z ubiegłego stulecia stwierdził na usg ciążę w 3tc,a w zasadzie pęcherzyk ciążowy. Dziś ten pęcherzyk ma 2lata.

Gość pytam boo nie wiem
Nie mam jeszcze dzieci.. nie wiem jak to wygląda. Nie mam ciśnienia na dziecko i nic sobie nie wmawiam. Tak sie czuje poprostu. Może to być równie dobrze jakieś przeziebienie, zapalenie, lub gorszy dzien... w kazdym badz razie nie wmawiam sobie nic. Chcialam tylko sie dopytac czy jest jakaś możliwość bym jednak czula ze cos sie tam zaczyna dziać w związku z ewentualną ciążą... Dziekuje Wam.

Gość Mamusa50
Hej ja jek zaszlam w ciaze pierwsza wizyte mialam w 4tygd+5dni od ostatniego okresu na usg nic nie bylo widac nawet pecherzyka nie bylo lekarz stwierdzil ze do zaplodnienia doszlo duzo puzniej objawy typu bole piersi i zmeczenie odczuwalam duzo wczesniej ciaza wtedy mogla miec ok 6-7 dni ale nie wiazalam tych objawow z ciaza tylko z nadchodzacym okresem bo nasza dzidzia byla niespodzianka teraz maly ma juz 5 miesiecy a ile kobiet tyle roznych ciaz i objawow tak ze uwazam ze moze byc cos na rzeczy buziaki

Nie,nie ma takiej możliwości,bo jeszcze żadne zmiany w Tobie nie zaszły. Podświadomość tak działa-stąd objawy.

Gość Mamusa50
A moze do zaplodnienia doszlo wczesniej?