Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam rady od parady

Długotrwałe zaparcia

Polecane posty

Gość szukam rady od parady

Moze ktos cos polecic na tą dolegliwośc, Czasami tydzien nie odwiedze toalety. Odzywiam się zdrowo. Kiedys jadlam blonnik w tabletkach i nic. Piłam herbatki i nic.

pelnoziarniste pieczywo, duzo siemienia lnianego, wiecej tluszczu typu oliwa z oliwek, suszone sliwki lub swieze w duzych ilosciach.....

Gość jakos nie widze tego przeciaze
polecam soje natto, ale pamietaj ze wtedy jak sie ja je to trzeba pic te okolo poltora czy dwa litry wody dziennie

autorko na Twoim miejscu poszła bym do lekarza, bo skoro Twój organizm ma problemy z przetwarzaniem pokarmu mimo iz nie jadasz ciężkich pokarmów to raczej masz problem zdrowotny i mozliwe ze gdzies tam jelita pracują nie tak jak powinny. A jak będziesz zwlekac to na bank juz wkrotce nabawisz się hemoroidow o ile juz ich nie masz, i dopiero będziesz miec problem , bo bedziesz zalatwiac się z krwią .

Gość to chyba żart
jak to nie chcesz pić / picie wody to podstawa, pij często i małymi łykami, wtedy wypity płyn "wsiąka" w organizm i go nawadnia a nie tylko przelatuje do pęcherza i dalej do wc ja jem dużo płynnych pokarmów i nie mam żadnych problemów z wypróżnianiem, spróbuj pić wodę już od rana zaraz po przebudzeniu

szukam rady ---- brak słów. nie chce pic bo bedzie sikac. to nie jedz , i nie bedziesz musiala chodzic na kibelek

to spierdalaj 😠

a czy sa ludzie ktorzy szukaja porady czy tylko pojebancy piszacy pierdoly? bo juz nie wiem czy to powaznie czy podszyw pisze o tym ze nie chce pic bonie chce latac do kibla

Gość Spróbuj oleju
rycynowego i skonsultuj się z lekarzem gastrologiem oraz dietetykiem. Twoje jelita źle pracują. To nie jest normalne. Na pewno dieta do zmiany. Problemy gastryczne bardzo długo się leczy. Dieta jest najczęstszym lekiem. Może to trwać nawet rok :O Kiedyś miałam zupełnie inny problem gastryczny. Musiałam właśnie do gastrologa i dietetyka chodzić i przez rok na diecie byłam :O

Gość Prosiak z bebechem
Pij piwo