Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dobrych kobiet

odradzam dobrym dziewczynom wiejskie dyskoteki

Polecane posty

Gość do dobrych kobiet

http://uwaga.tvn.pl/60887,wideo,372462,zyje__bo_udawala_martwa,zyje__bo_udawala_martwa,reportaz.html obejrzyjcie i mam nadzieję że nie będziecie tam uczęszczały.

Gość to okropne...
to okropne...

Gość Jak ta dyskoteka sie nazywa?
Ktos wie?

Gość poinformowany o tymdd
Nevada w Nurze.

najlepsza jest policja. 17 interwencji w ciągu 2 lat czyli bezpiecznie jest. za że napierdalają się jak zwierzęta to ich nie obchodzi :D

Gość fajna psrawa. oglądałem to
to jedną laskę biję i gwałcą a tam inne wystawiają dupy ogólnie na wiejskie dyski to chodzi patologia :classic_cool: akurat miejsce dla większości kafeterianek i kafeteriuszy

Gość to czemu nie głosujesz
na kaczyńskiego tępa babo? To on chciał zaostrzać kodeks karny za takie rzeczy. Tusk to zaostrzy za oszustwa podatkowe :P żeby mu kasy nie kradli którą sam będzie mogła przepierdolić albo wypłacić kumplom dzięki przekrętom w agencjach

"A niech się napie**alają co kogo to obchodzi." moim zdaniem tę skatowaną laskę trochę to obchodzi. ja nie mam nic przeciwko temu ze bydło się między sobą napierdala. jak chodzą na jakieś kibicowskie ustawki to niech chodzą. ale gdy to robią w miejscach publicznych to narażają osoby postronne bo takie rozjuszone bydle zaatakuje każdego czy to kobieta, staruszek czy dziecko i nie pierdziel mi że nie więc policja powinna to pałować i zamykać w pudle. oczywiście skurwiele w mundurach wolą wlepiać mandaty kierowcą niż szarpać się z bandytami bo od kierowcy w ryj się nie dostanie a i można się wykazać kabaretowym talentem jak to widać w programie "uwaga pirat". nie trzeba się szarpać z bandziorami tylko gotową kasę się ściąga.

Gość lepsza jest straż miejska
czai się w parku i wlepia staruszkom po 500 zł mandatu za yorka bez smyczy :classic_cool: albo siedzi z fotoradarem w krzakach. że też oni tej bandyckiej formacji nie zlikwidują

nie zlikwidują dopóki nie zagłosujemy na tych którzy chcą zlikwidować. a ponieważ społeczeństwo to zbieranina posłusznych kretynów to nigdy nie zagłosujemy.

ja pierdolę :o i jeszcze dziennikarzyny chwalą się, że na ich oczach kolesiowi rozbijają butelkę na głowie. a te pierdolone hieny patrzą na to i nic nie robią :o

"oczywiście sk**wiele w mundurach wolą wlepiać mandaty kierowcą niż szarpać się z bandytami bo od kierowcy w ryj się nie dostanie" no oczywiście. w poznaniu policja łapie studentów przechodzących przez bariery na torach przed kampusem, spieszących się na zajęcia i egzaminy. dodam, że bariery zamyka się 10-15 minut przed przejazdem pociągu 🖐️ no przecież lepsze to niż łapanie bandziorów.

Gość romnisdfd
dziennikarz był tam incognito z ukrytą kamerą. pewnie nie znał terenu i nie chciał zebrać oklepu.

aha, czyli jeśli "nie znamy terenu", to można spokojnie patrzeć, jak katują przy nas człowieka :o i robić umoralniający materialik.

Gość romnisdfd
przecież to tvn, więc wiadomo jakie oni mają standardy moralne. za 15 lat pewnie ta sama stacja chwaliła by tego zboka, co pobil dziewczynę.